Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az útszéli prostik mennyivel olcsóbbak a lakásosnaál?
Én nem akarok prostihoz menni csak érdekel h mennyivel dolgoznak olcsóbban.
Mennyi mondjuk egy menet egy útszélivel mennyi lakáosossal mennyi egy orál egy útszélivel és lakásossal ilyesmi.
Azok a lányok akik lakásra jönnek kb 15 ezernél kezdődnek egy órára. Az útszéli meg attól függ, hogy hol van és milyen állapotban van. Közüllük van olyan aki 2 ezer forintért leszop, de olyan is aki 5 ezerért.
(Még egyiket sem próbáltam, egyik ismerősöm több éve tett beszámolója alapján íróm, szóval nagy esélyel már mások lehetnek az árak)
A lakásost tudom de 18 éves mit válal.
10-40 ezer ft
40 éven túl aki an az 10 ezer ft de 18-fentebb és válal popsit és kényszerfranciát az 20 ezer ft.
Minden lány kér extrát is mert nem adja ingyen magát és van aki 8 ezer ft a popsi. Sokan válalják mert kell a pénz és ezért mindent megtesznek. Sztiptiz bárokban is van erre esély ha jól megfizeti az ember. A lakásos nőknél vannak még a luxus lányok akik még drágábbak és házhoz mennek.
ismerős mesélte, hogy ha kora hajnalban mész, akkor az útszéli akár pár száz forintért lerendez gyorsan, hogy még aznap jöjjön össze egy kevés pénz.
Az igényesek inkább 15-30 között vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!