Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 160 cm kürüli lánynál, mennyi az a súlytöbblet, amivel még szexuálisan is vonzó lehet?
Én 66 kg vagyok a 158 cm-hez, bár inkább izmosabb vagyok, de azért van súlytöbbletem, sajnos nem is kevés. Párkapcsolatban élek, de a munkám során rengeteg emberrel találkozom, férfiakkal is, vannak férfi kollégáim és hogy őszinte legyek, ha egyedülálló lennék, nem lenne gondom, hogy pasit találjak.:)
Mondjuk próbálok úgy öltözködni, hogy az ízléses legyen, ugyanakkor szexi, takarja, ami előnytelen rajtam és kiemelje, ami előnyös. Ezáltal van önbizalmam, és ha egy nőnek van önbizalma, akkor némi túlsúly ellenére is vonzó lesz mások szemében. Persze, nem mindenkiében, de nem lesz gondja a pasizással, ha úgy van. Sok pozitív visszajelzést kapok nap, mint nap.
Amúgy jelenleg fogyózom, mert azért ez már valóban sok súlyra, szerencsére fogyok is.
Azért kiváncsi lennék milyen ványadt testű szottyadékok pontoztak le.
10-es válaszoló 10% testzsirral 168 centihez 78kg-val, sziasztok
Köszi.
De a fehér lisz és a cukor már rég kilőve. A zsír is, amennyire csak lehet. Dokinál is voltam. Rafluxom az van, de semmi egyéb. Passz, hogy mi az oka. Valóban nem szép látvány, és amíg ez tart, egyszerűen nem látom nőnek magam.
*Elhiszem, hogy nektek a vékony/kisportolt csajok a zsánereitek, de ha nem muszáj, ne vetítsétek ki az egész világra a saját ízléseteket, és ne tegyetek úgy, mintha egyedül a ti álláspontotoknak lenne létjogosultsága, vagy mintha minden egyes pasinak kizárólag a 60 kiló alattiakra állna fel.
Bocsánat, az előbb félrenyomtam.
Ő mondta, hogy igy rosszul érzi magát én csak segitem, egyébként nekem is a "jó húsban" lévő nők jönnek be:)
#10 és az azután lévők:)
Nekem pont a 160cm küröli lányok jönnek be. Nem az számít, hogy hány kg vagy. Inkább az, hogy milyen az összekép.
Amikor elkezdesz fogyókúrázni ott sem a mérleg fogja diktálni, hogy mennyire sikeres a fogyásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!