Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 160 cm kürüli lánynál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 160 cm kürüli lánynál, mennyi az a súlytöbblet, amivel még szexuálisan is vonzó lehet?

Figyelt kérdés
Persze nem deka pontosan. Képet is mutathattok, hogy mi az, ami még kívánatos.

2017. júl. 20. 19:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 66 kg vagyok a 158 cm-hez, bár inkább izmosabb vagyok, de azért van súlytöbbletem, sajnos nem is kevés. Párkapcsolatban élek, de a munkám során rengeteg emberrel találkozom, férfiakkal is, vannak férfi kollégáim és hogy őszinte legyek, ha egyedülálló lennék, nem lenne gondom, hogy pasit találjak.:)

Mondjuk próbálok úgy öltözködni, hogy az ízléses legyen, ugyanakkor szexi, takarja, ami előnytelen rajtam és kiemelje, ami előnyös. Ezáltal van önbizalmam, és ha egy nőnek van önbizalma, akkor némi túlsúly ellenére is vonzó lesz mások szemében. Persze, nem mindenkiében, de nem lesz gondja a pasizással, ha úgy van. Sok pozitív visszajelzést kapok nap, mint nap.

Amúgy jelenleg fogyózom, mert azért ez már valóban sok súlyra, szerencsére fogyok is.

2017. júl. 20. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Azért kiváncsi lennék milyen ványadt testű szottyadékok pontoztak le.

10-es válaszoló 10% testzsirral 168 centihez 78kg-val, sziasztok

2017. júl. 20. 19:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le. De képet sem küldök. Tudom, hogy így nehezebb. Bocsi.
2017. júl. 20. 19:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem is rád gondoltam kérdező:) De tényleg amit leirtam a 10-es válaszban az úgy van, ha kell további segitség, kérdezz sport témakörben, sokan segitünk és nem a norbiupdate-es meg fogyitablettás átveréseket kapod, hanem segitséget.
2017. júl. 20. 20:00
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi.

De a fehér lisz és a cukor már rég kilőve. A zsír is, amennyire csak lehet. Dokinál is voltam. Rafluxom az van, de semmi egyéb. Passz, hogy mi az oka. Valóban nem szép látvány, és amíg ez tart, egyszerűen nem látom nőnek magam.

2017. júl. 20. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
A zsirral nincs baj, ha minőségileg rendben van, napi 0.5g testtömegkilónként kell, tehát 60kg esetén napi 30g minimum.A zsir elengedhetetlen a szervezetnek.Inkább a szénhidrátot lehet extrémen alacsonyra venni, de ha már nagyon keveset eszik az ember az is baj, mert stagnálás lesz belőle, olyankor többet kell enni 1-2 napig és megint levinni, és emelni a kardioedzések számát egy héten.
2017. júl. 20. 20:06
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Hány kiló vagy, kérdező? Le merem fogadni, hogy nálam könnyebb. Nem hiszek a számokkal kifejezhető határokban, és abban sem, hogy szexuálisan csak a karcsú lányok lehetnek vonzóak. Engem nem szokás rossz nőnek tartani, pedig van rajtam úgy 15-20 kiló plusz, a titok annyi, hogy emellett előnyösen, csinosan, stílusosan öltözködöm, ápolt vagyok, sminkelek, és képes vagyok úgy a tükörbe nézni, hogy elégedettséggel töltsön el, amit ott látok. Nem látom értelmét a válaszolók részéről ennek a folyamatos erőlködésnek a lefogyással kapcsolatban, elsősorban inkább önelfogadásra kellene buzdítani a kérdezőt, mert ameddig a nullát közelíti az önbecsülése, addig tökmindegy lesz, hány kilóra fogy le, ugyanannyira szarnak fogja látni magát, mint előtte (ez személyes tapasztalatom). Hadd legyen az ő döntése, hogy mit akar kezdeni a saját testével, ameddig egészségügyi problémái nincsenek, senkinek semmi oka arra, hogy "jótanácsokat" osztogasson neki. Elhiszem,
2017. júl. 20. 20:31
 18/22 anonim ***** válasza:
34%

*Elhiszem, hogy nektek a vékony/kisportolt csajok a zsánereitek, de ha nem muszáj, ne vetítsétek ki az egész világra a saját ízléseteket, és ne tegyetek úgy, mintha egyedül a ti álláspontotoknak lenne létjogosultsága, vagy mintha minden egyes pasinak kizárólag a 60 kiló alattiakra állna fel.

Bocsánat, az előbb félrenyomtam.

2017. júl. 20. 20:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Ő mondta, hogy igy rosszul érzi magát én csak segitem, egyébként nekem is a "jó húsban" lévő nők jönnek be:)

#10 és az azután lévők:)

2017. júl. 20. 20:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem pont a 160cm küröli lányok jönnek be. Nem az számít, hogy hány kg vagy. Inkább az, hogy milyen az összekép.

Amikor elkezdesz fogyókúrázni ott sem a mérleg fogja diktálni, hogy mennyire sikeres a fogyásod...

2017. júl. 20. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!