Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mióta tart az egyedülléted,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta tart az egyedülléted, (ha tart) és hogy viseled? Lelkileg és Szexuálisan egyaránt?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

23/F

kapcsolat soha, semmilyen

szexuálisan kielégíthetetlen vagyok egy pár hete, előtte 2naponta 1 kiverés elég volt

lelkileg... inkább ne lennék sehogy, valaki öljön meg pls, magam képtelen vagyok rá

2017. júl. 20. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő évek óta...elég jól viselem. 29F
2017. júl. 20. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok 3 hónapja semmi annyit dolgozok hogy nem sok időm van ezen gondolkodnom napi 15 óra általában örülök ha önkielgittésre van erőm de legalább a fizetés boldogitt valamennyit meg hogy kijött a sevice ből végre a kocsim majd valami cska lesz erős depi jön rám de a munka mellet nem jut időm errre gondolni igy könnyebb kicsit amugy elsírnám magam ha valaki megölelne kb de mosolyogni kell és erősnek lenni ..
2017. júl. 20. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Szexpartnerem 16 éves korom óta, azaz 42 éve folyamatosan van. Időnként több is, mint illene. Mégis voltam magányos, de érdekes módon erre csak utólag jöttem rá.
2017. júl. 20. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Kb 3 éve nincs barátnőm. A lelki részt jól viselem, a testit is nagyjából. Az utóbbi időben csak az exemmel futottam össze kétszer, olyankor le is feküdtünk. Viszont a lefekvések után szinte lenullázott. Ez oda vezetett, hogy pár hete felszámoltam minden kapcsolatom vele. Mostanában gyakran leápol egy lány szájjal, de csak a maga örömére csinálja, mert él-hal az orális szexért ha csinálhatja. Gondolom ez valami fétis dolog nála. Szóval lelkileg nagyjából oké az egyedüllét, igaz, hogy most is van aki szexuálisan kielégít, de testiség terén hiányzik az exem. Túl sok mindenben passzoltunk az ágyban.
2017. júl. 21. 00:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Pár éve már egyedül vagyok. Van egy barátság extrákkal kapcsolatom, néha összejárunk néha nem. Most éppen nem. Hiányzik a szex, de nem csak a testiség, hanem az intimitás, meg minden. Nehezen viselem, szomorú vagyok.
2017. júl. 21. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Sosem voltam még szerelmes.

Utoljára tegnap szexeltem, abból van elég...

Tudom, h nem vagyok monogám típus. Így ha valakinek ez a célja velem és én is kedvelem, szeretem előre leszögezni, h nekem ez nem fog menni. Volt akivel ennek ellenére megpróbáltunk komoly kapcsolatot, nem jött össze... volt aki azt mondta, h akkor köszöni szépen. akármennyire is fájt, elfogadtam. Így még mindig könnyebb,mintha megcsalnám.

21/l

2017. júl. 21. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!