Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elutasító a férfi nép a " Pegging " - el? A prosztata kényeztetése és masszázsa, egészséges és jó dolog!
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 16:53
11/20 anonim válasza:
En pont a minap probaltam ki a paromon az en kezdemenyezesemre. Tetszett neki ,de azert azt mondta nem csinalunk rendszert belole,neha viszont johet. 29N
12/20 anonim válasza:
2-es vagyok. Sőt, bejön! Mit meséljek?
13/20 anonim válasza:
Kisfiúkkal találkoztál eddig, azért volt a sok elutasítás.
14/20 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám. Persze csak nővel:)
40F
15/20 anonim válasza:
Már nem azért de a prosztata masszázsát nem az ujjadból szopod. Vagy jól csinálod és barmi kellemes, vagy elbarmolod és irány az urológus.
16/20 anonim válasza:
#15: ez aztán okos hozzászólás volt (nem, nemaz volt). Nyilván lehet durvulni a maszírozás közben, de a nők nem szoktak. A pegging meg eleve ugye műbrokival történő behatolás, szóval csak legyen elég síkosító és mehet kifulladásig :)
Kérdező a te pasid ennyire ellenzi?
17/20 anonim válasza:
Na sikerült rávenned a pasidat, kedves kérdező?
18/20 anonim válasza:
Az a baj én meg a szebbik nembol nem találok megfelelő partnert aki szeretné ezt.
Volt az exemnek ő vezetett be. Külön mentünk azóta egyik partnerem se szereti.
Pedig imádnam mikor kényeztetik a popomat nyelvel ujjal vibrivel. (Persze higiéniai alap!!!)
De nem találok ilyen női partnert pedig nem volnék hálátlan!!!
34ffi
19/20 anonim válasza:
Én egy ffi vagyok és nagyon örülnek ha egy nő Budapesten bevezetne ebbe az elvezetbe.
20/20 anonim válasza:
Meg sincs egy nő se Budapesten aki bevonna engem egy maszazsba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!