Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom durva volt aktus közben, és nem is érdekli?
A barátom ötlete volt, hogy mi volna, ha a kezeimet az ágy rácsához kötnénk, mert úgy szerinte sokkal izgibb volna. Belementem én is, mert tetszett az ötlet, de aztán szex közben elkezdett durvulni, keményebben csinálta és hiába szóltam neki, hogy lassítson és hagyja abba nem tette. :(
Aktus után szóltam neki, hogy ez nagyon nem tetszett és többé nem történhet meg erre nem mondott semmi csak mosolygott.
Szerintetek ez normális?
Mit kéne tennem?! Tényleg fájt :(
Én L/23
Ő F/24
Már hogy lenne normális... Vagy második esély vagy kiadod az útját. Aki szerelmes a másikba ( elvileg ) sose tudom megérteni ilyet hogy csinálna. ( Avagy nem szeret. )
23/f
Ez valoban nemi eroszak, en nem adnak neki megegy eselyt. Es mosolyog... kajak pszichopata...
F
Ez abnormális, beteg
Ülj le beszélni vele, mert ez gáz
Jaj te szegény.
Jó h nem mész rendőrségre.
Jól tette hogy "megdugott" keményen, biztos te nem tudod őt rendesen, ezért kötött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!