Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy romantikus aktus leírása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy romantikus aktus leírása?

Figyelt kérdés
Írok egy blogot és egy romantikus aktust szeretnék leírni részletesen, hogy a férfi hogyan, mivel izgatja, elégíti ki a nőt. Megköszönném, ha valaki írna részletes történetet segítségképpen.
2017. júl. 15. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Romantika? Van még ma olyan?

+Romantika szex,hát nem tudom,de sok sikert!

2017. júl. 15. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

ha leírod nagyjából milyen helyzetbe kell beleképzelni a dolgot (helyszín, alkat, ruha, hangulat........)

akkor talán írok 1-et :)

2017. júl. 15. 19:26
 3/17 A kérdező kommentje:

Hát a lány 17 éves, kicsit félénk, szűz, hosszú barna haj, vékony derék, átlagos magasság, átlagos adottságok. A fiú szobájában történne a dolog. A fiú 19 éves, magas, izmos, barna hajú.

És köszönöm, ha írsz :)

2017. júl. 15. 19:31
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Ez, de gáz próbálkozás volt, fiam.
2017. júl. 15. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Miért nem te írsz? Vagy nem volt még ilyenben részed? Ne más történetét írd le szerintem meg ha blogot írsz, akkor csak van elég jó fantáziád a dolgokhoz, ha netán veled nem történt még ilyen :)
2017. júl. 15. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:

és milyen blogra is kell ez?

azért a tapasztalataim és fantáziám által írt történetet nem raknám fel akárhova :)

2017. júl. 15. 19:40
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát nem fiú vagyok, hanem lány, és nem, még nem volt részem benne, csak felkértek, hogy írjak meg egy ilyen részt, és mivel nincs tapasztalatom, ezért tanácstalan vagyok, mert valósághűt szeretnék írni
2017. júl. 15. 19:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát írd csak le nyugodtan, aztán majd ha soknak tartom, akkor veszek ki belőle részeket. Inkább el kelljen belőle venni, mint hogy hiányos legyen
2017. júl. 15. 19:42
 9/17 anonim ***** válasza:
én csak a férfi oldalról tudok írni
2017. júl. 15. 19:42
 10/17 anonim ***** válasza:

nem úgy értettem, hogy sok lenne :D

mind1 :)

2017. júl. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!