Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a paromnak hogy belém élvezzen?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 13:06
1/8 anonim válasza:
Nem tudom.
De ha nem akarsz gyereket, ne engedd neki.
3/8 anonim válasza:
Hmmm szerintem ennek más apropója is lehet pl: hogy (és ezt most ne vedd sértésnek meg semmi rossz szándék nincs bennem) meg akar ezzel pecsételni hogy te az övé vagy! És ha fogamzásgátlóval csináljátok akkor baj sincs megkapja amit akar és nem is lesz gyerek. Nekem az volt fontos sokáig hogy gumi nélkül dughassam meg az asszonyt de ő meg csak gumival engedte aztán egyszer megengette és nagyon jó volt neki is és nekem is utánna már szedte a fogamzásgátlót és azóta nem is akarja ő se máshogy. Remélem segítettem valamit azért.
7/8 anonim válasza:
Igen, igaza van. Nincs kielégítőbb orgazmus annál, amikor bent végzünk. Egyszerűen nem lehet egy lapon említeni sem a testre sem a szájba élvezéssel, annyival jobb, kielégítőbb érzés. Ez különösen igaz misszionárius pózban, amikor közben még magamhoz is tudom ölelni jó szorosan.
8/8 anonim válasza:
Ez egy intim dolog. Egy nagyon bensőséges és bizalmi valami. Nem utolsó sorban fantasztikus érzés. A szex beteljesülése is. Néha máshová is jó, de sokszor akarom én is bele a nőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!