Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véletlenūl volt 1 egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenūl volt 1 egy éjszakásom egy haverommal. Elmondjam a barátomnak? 19L

Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Kerdezo, hanyok toled te utolso fereg. Szakits a baratoddal, sokkal jobbat erdemel egy 19 eves ri**ncnal.
2017. júl. 18. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ne. Megtörtént a dolog, mindenki vonja le a maga tanulságát és ennyi. Nyilván neked hiányzott valami, azért tetted. Nem kell feleslegesen fájdalmat okozni a barátodnak. Semmivel sem lesz jobb senki élete attól hogy elmondod, akkor meg minek?

u.i.: Ráérsz szombaton? :D

2017. júl. 18. 23:37
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Soha ne mond el. Nem kell a balhé és fontos de tényleg fontos a diszkréció ( titok)
2017. júl. 19. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen fiatalon tuti szakit veled. Korekt az lenne ha elmondanad es ezzel felvalalod a dontededet akar jo akar rossz . Ezzel felnotte valsz es igazi nove.
2017. júl. 20. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Ez már volt. Ugyanaz a szka vagy?? A magad fajta libák miatt lesznek, az idegbeteg- nőverő férfiak. Akiknek nem kellenek a normális lányok, csak a kvák, vagy élőbörtönbe teszik, a normálisat! Grat.
2017. júl. 20. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha emiatt lekifurdalásod van,akkor mondd el. Szerintem nem kéne,de ez gyötőrni fog,és lehet elöbb-utóbb ki is fog derülni. Ha őszinte embernek tartod maagad elmondod,mindegy mi lesz a következménye. Szerintem e,ez megbocsájtható,túl lehet lépni rajta,de gondolom a pasidnak ez nem lesz egyszerű,sőt Te ismered,gondolom ezért is írtál ide. De mindig azt mondom,hogy igenis vállalja az ember a felelősséget a tetteiért! Még ha ez szakítással is fog járni,de szerintem,nem olyan nagyok az érzelmek köztetek,úgyhogy túl fogjátok élni,és lehet mindketten boldogabbak lesztek,egymás nélkül,még fiatalok vagytok,ki kell élnetek magatokat. Ne ragadj le,hajrá,éld tovább,élvezzd a fiatalságot,az életet! Sokkal boldogabb leszel.! Hidd el.
2017. júl. 20. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
nem mindegy ?
2017. júl. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!