Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy nem "megy be" a péniszem a barátnőm hüvelyében? Vagy valamit rosszul csinálok?
2x próbálkoztunk eddig, mindketten szűzek voltunk(vagyunk). Kb 30 perces előjáték után sem tudom betolni. Be van nedvesedve, és fel is van izgulva rendesen. És a péniszem sem valami nagy pedig. Misszionáriusban próbálkoztunk mindkétszer.
Valami tipp lenne Nektek esetleg?
Jó helyre dugod? :P
Ujjazd meg egy kicsit előtte!
Köszi a válaszokat!
Szerintem jó helyre akartam betolni, de legközelebb azt a módszert csinálnom amit írtál, 2. válaszoló!:)
Én nem értem,hogy mi van a fiatalokkal,már szexelni sem képesek?Nem akarok megbántani senkit se,de tényleg nem értem,hogy ezen (a lehetséges fellépő fájdalom ellenére) mi olyan kivitelezhetetlen.
Minden 2.kérdés erről szól,hogy ennyire szűk,meg annyira szűk a hüvely..most hirtelen miért lett mindenki szűk?
Persze,az 1.alkalom majdnem minden nőnek kellemetlen,sokan izgulnak,na de,hogy be se tudják helyezni nekik..
szerintem a bőrt benyomtad/becsípted a punciba, ami kellemetlen tud lenni és tapad.
A legegyszerűbb, ha a csaj irányít és kinyitja neked a punciját, és odateszi a bejárathoz.
De a lényeg, hogy szét kell húzni az ajkakat és szépen becsúsztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!