Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelybementnél repedés? Valakinek hasonló? Többi lent
Figyelt kérdés
Röviden új partnerem van, előző kapcsolatomnak véget vetettem(7év után, szex már semmi nem évek óta, ami volt se nevezhető annak)..A mostani párom jóval nagyobb..én sem voltam rég férfivel, és az első szex után, a hüvelybemenetnél megrepedtem, semmi tünetem nincs azon kívül ha hozzáér valami kellemetlen. Nőgyógyászhoz augusztus első hetében tudok majd elmenni. Neogranormon-t használok épp rá.2017. júl. 18. 11:46
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor, fontos a higiénia, naponta többször mosd meg, vagy legalább töröld át nedves törlőkendővel (minden wc-zés után).
A neogranormon jó rá, hamar begyógyul, ha nem túl nagy a seb.
2/6 anonim válasza:
Soha nem írtok méretet "jóval nagyobb" ebből nagyon lehet következtetni.... mekkora az a jóval nagyobb...?
3/6 anonim válasza:
ez van. szétrepedsz mint a dinnye...ez van nincs mit tenni
4/6 anonim válasza:
Barátnőmnél gyakori... a hüvely gát felőrli részén szokott sebes/kirepedt lenni. Pedig sok az előjáték és tengernyi a síkosító.
Érdeklne majd hogy mi a megoldás (ő nem akar orvoshoz fordulni)
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha jártam az orvosnál és kaptam használható segítséget akkor szólok :)
2017. júl. 18. 15:16
6/6 anonim válasza:
Velem ugyanez van! Jó làtni, hogy nem vagyok egyedül vele. Én voltam dokinál, de nem foglakozott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!