Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak tini lányokban látok vörös hajú, szeplős lányokat?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok és egyszerűen nem találok ilyen lányt... csak tinik között. Ne értsétek félre, nem a külső a legfőbb, csak még sose voltam ilyen típusú lánnyal és feltünt, hogy nagyon kevés van belőle, pláne korombeli...2017. júl. 18. 08:30
1/5 anonim válasza:
Teljesen megértem mire gondolsz, van bennük valami különleges külsőre... Egyébként ennek az az oka, mert nem csak mi ketten gondoljuk így, hanem a többi pasi is, így aki hozzájut egy ilyen csajhoz állandóan csak szexel vele, ki se engedi a lakásból. Ezt onnan lehet tudni, hogy ha véletlen látsz egy ilyen nőt, az most nyár közepén is nagyon fehér, csak 10 percre ugrott le a boltba menet között...
2/5 anonim válasza:
A vörösök hamar őszülnek, és elkezdik festeni a hajukat. A szeplőket meg kinövik.
3/5 A kérdező kommentje:
A vörösek pont, hogy nem őszülnek :)
2017. júl. 18. 09:03
4/5 anonim válasza:
"A szeplőket meg kinövik."
42 évesen még most sem nőttem ki.
5/5 anonim válasza:
Ismerősi körömben a vörösek többnyire festették a hajukat, mert túl feltűnő, és az élet sok területén kényelmetlenül érezték emiatt magukat. Lehet, hogy párkapcsolatban nem lenne gond, de pl. egy komoly állásnál sem biztos hogy jó, ha virít a feje egy tárgyaláson például. Sokukat gyerekkorban csúfolták is miatta, ezért nem szerették. Egy vörös ismerősöm pl. általános iskolában tanár, sötétbarnára festett hajjal. Gondolom nem hiányzik neki, hogy a gyerekek a hajszinéről adjanak neki gúnynevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!