Tudnátok valami jó könyvet ajánlani?
Amiket eddig olvastam és nagyon tetszettek: Pokoli szerkezetek, Sötét erők, Időtlen szerelem, Hush Hush stb.
Amiket elkezdtem de abba hagytam: Luxen, Végzet ereklyéi, Wings, Bíborhajú
Szóval nem szeretem ha egy könyv tele van csöpögéssel, de azért legyen benne romantika. Szeretem a fantasyt, de a zombik, sárkányok, ufók kerüljenek. Ezen kívül nem baj ha egy könyv nem fantasy.
Aki tud némi rövid leírást is adna a könyvhöz.
Köszönöm szépen!!:)
Fonix
Ket eselyes szerelem
Uvegtron.
Tuskek es rozsak udvara.
Angelfall minden keppen.:D
Bizserges
Angyalfeny
Tuzlang(van nemi sarkanyos vonatkoztatas, de szerintem erdemes legalabb utana nezned)
A halhatatlansag szabalyai
Percy Jackson
Hobbit
A Lol könyvek nagyon jók de azok általában romantikusak
Rick Riordan könyvei (Percy Jackson és az Olimposziak sorozat, Olimposz Hősei sorozat, Vörös Piramis)
Sarah J. Maas - Üvegtrón sorozat
Harry Potter :D alapkönyv ^^
Leiner Laura könyvek (én most olvasom a Szent Johanna gimit, először el sem akartam kezdeni, most meg le se tudom tenni xd)
Gyűrűk ura (a film nekem uncsi volt, de a könyvet imádtam, sokkal jobb, mint a film)
Stephen King könyvek (igaz, horror kategóriásak, de én mindegyiket imádtam amit eddig olvastam, Carrie, Ragyogás, Álom doktor, Tortúra, Halálsoron, stb.)
Maria V. Snyder: Poison Study
Lisa Jane Smith: Titkos Kör
Dan Brown könyvek (szerintem a Da Vinci-kód alapkönyv, meg a többi könyve is nagyon izgalmas)
Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, írj privátot, adok hozzá leírást is. :)
Eragon
Bexi-sorozat
Bábel
Akkor szakítsunk
Altatódal
Skorpióvágta
Hollófiúk
White Cat
Az árulás csókja :)
Molnár Tóni: Tépődések
Ez egy kicsit filozofikus romantikus könyv, viszont nem regény, hanem párbeszédes. De semmi ufók, semmi szeretkezés, semmi csöpögés. Egy próbát szerintem megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!