Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Miért nem szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért nem szeretitek az óvszer használatát szexben?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődésből.Mi a rossz benne? 18/L

2017. júl. 17. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te zacskóstól eszed a bureket? Na ezért!
2017. júl. 17. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Elmondják, hogy kevésbé érzik, de ha egy ff anusba mégsem dugnák bele még óvszerrel sem, akkor miről beszélünk?
2017. júl. 17. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyik barátom fogalmazott: "Mintha gatyában basznál".
2017. júl. 17. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Mert érzésre nagyon más, jo-jo, ám nem az igazi, de ez van.

A párom nem szedhet fogamzásgátlot, igy marad a gumi.

2017. júl. 18. 06:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Kényelmetlen, sokkal kevésbé érezni benne. Úgyhogy mostanában inkább megszakítás, még ha jobban is oda kell figyelni.
2017. júl. 18. 07:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Ugyan nő vagyok, de osztom a férfiak véleményét. Én sem élvezem a szexet, ha a partneremen (már férjemen) óvszer van. Nekem is más, rosszabb érzés, mintha egy gát lenne köztünk, számomra teljesen elveszi az együttlét varázsát. Egyszerűen képtelen lennék óvszerrel védekezni, egyáltalán nem élvezném a szexet. Fogamzásgátlót szedek, nekem-nekünk így jó.
2017. júl. 18. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem járatosak a szexuális együttlétben, az aktus során figyelmük zöme a péniszre irányul és nem a nőre. Úgy is mondhatom kisfiúk,tacskók.

Na ezt a választ is húzzátok le, mert megint igazam van.

A Mester 36F

2017. júl. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!