Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan akit ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan akit ez szintén izgat? (orál)

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Nemrég tettem egy érdekes felfedezést, és meglepően izgat a dolog, így érdekel, hogy más is van-e így ezzel. A párom épp orláisan elégített ki, és véletlen hozzáért a foga a csiklómhoz. Nagyjából az egész testem összes idegvégződése beleremegett. :D Ezután elkezdte valahogy finoman harapdosni, nyalás közben, és iszonyat nay orgazmusom lett tőle.

Ez azért lepett meg, mert mindenhol azt lehet olvasni hogy mennyire érzékeny a csikó, és vigyázni kell vele stbstb, és ehhez képest engem ez a 'durvább' izgtás még jobban kielégít mintha csak nyal a párom. Más is tapasztalt hasonlót?

2017. júl. 17. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
...az én párom is van ezzel így néha , igényli a "durvulást"... néha meg pont ellenkezőleg.
2017. júl. 17. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem ha harapdálják, de volt olyan pasim aki azt szerette ha óvatosan fogazok. mindenkinek más jön be :) N
2017. júl. 17. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy a csiklód ? Imádom ha valakinek kicsit nagyobb !
2017. júl. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!