Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a tünetek a peteérés tünetei? Vagy csak ezután jön az ovuláció?
Figyelt kérdés
Általában 28 naposak a ciklusaim. (Ritka a 27,29). 13. és a 14. nap körül szoktam érezni,hogy rettentően melegem van,nagyon nedves vagyok lent,kívánós jobban,mint szoktam,érzékenyek a melleim és néha szédülök is reggelről. Alul a hasamban vagy az egyik oldalon kis szurkálást is éreztem. Ez azt jelenti,hogy ezen a napon vagyok termékeny vagy ez csak az úgy mondd "előjel" a peteérésnek és kb csak a 16-17.napon lenne az esélye teherbeesni? Vagy azon a nap,amikor a tüneteket érzem?2017. júl. 16. 19:47
1/5 anonim válasza:
Minden indok nélkül extra lucskos vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
igen
2017. júl. 16. 19:52
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?
És mondjuk előjátéknál sem szoktál ennyire nedves lenni?
4/5 anonim válasza:
Tudtommal ilyenkor lökődik ki a petesejt. Ha gyereket szeretnél akkor ezekben a napokban mindenképp próbálkozzatok :)
Viszont ha pont hogy nem szeretnél, akkor is ne csak ezeken a napokon ne védekezzetek, mert spontán peteérés bármikor lehet.
5/5 RoseTyler válasza:
A petesejt a ciklusod első napján (amikor menstruálni kezdesz) elkezd érni, és a ciklus közepe körül lökődik ki (ovuláció). A megtermékenyítés a petevezetőben (itt vándorol az érett petesejt az ovuláció után a méhed felé) szokott megtörténni. A hímivarsejtek pár napig életben maradnak benned, szóval ovuláció előtti aktusból is lehet terhesség.
Ha úgy tűnik, hogy ok nélkül vagy túlzottan nedves (és ez nyúlós is), az az ovuláció jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!