Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó lenne, mint büntetés?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Az lenne a gondom hogy a pasim félrelépett amit Ő nagyon bán, de én azt hiszem ezért a dologért meg kell büntetni
Azt találtam ki hogy felhívnám magamhoz egy tök idegen pasit, és a páromnak végig kell nézni ahogy megdug. Szerintem ez elég kemény büntetés . Szerintetek?
2017. júl. 15. 19:59
1/16 anonim válasza:
Szerintem, így felesleges együtt maradnotok...
2/16 anonim válasza:
ovis színvonal, de ti kb itt tartotok
3/16 anonim válasza:
Te nézted, amint egy másik csajt dug?
4/16 anonim válasza:
most nem egyszerubb csak szakítani? ha én félrelépnék nagyobb fájó pont lenne hogy elveszítem akit szeretek mint végignézni ahogy más is megdugja. mondjuk ha szerelmes lennék akkor nem lenne nagyobb buntetés ennél de ha szerelmes lennék a lányba akkor nem is csalnám meg...
6/16 anonim válasza:
Óvoda,komolyan te felnött nőnek érzed magad!?
Istenem,büntetni,megalázni,kiba.szni vele,bosszút állni,ahelyett ott hagynád a pics.ba,kell neked ilyen pasi? Vicc... :(
8/16 anonim válasza:
Hívj fel, akkor legyél vagány :)
9/16 anonim válasza:
Lehetek én az a pasi? Izgat titeket a cuckold? :)
10/16 anonim válasza:
Én tàmogatom az ötletet, de ez nem azt jelenti,hogy én is megtenném, sőt biztos,hogy ilyet nem tennék.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!