Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokszor mondják hogy szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor mondják hogy szeretnék elnyújtani a szexet, de miért?

Figyelt kérdés
Én nem értem. Nem mondanám magam lustának de 10 percnél több nekem nem kell. Ebben az előjáték is benne van. Na jó az még plusz 10perc. Inkább egy nap kétszer de nem órákig vergődni és erőltetetten elnyújtani

2017. júl. 15. 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem kell, mindig ez az órás program bár én is szeretem, de valamikor egy gyors dugás sokkal nagyobb élvezetet okoz mindkét fél számára. Ami izomból, keményen csak szétkúrás, de az olyan intenzív mindkét fél számára, hogy jobban esik az órás "maszatolásnál". Egyénje válogatja, de én szétkúrnám a kérdezőt így azt tuti élvezné :)
2017. júl. 15. 19:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#9 Jaj bírlak ha jó a puncika a kisugárzás látom a vágyat a másikon akkor megy.Találkoztam ilyen nővel,mintha mindent átkapcsolt volna bennem teljesen másképp működött a testem is.
2017. júl. 15. 19:54
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Hát egy jól táguló mély puncit azt könnyű jól megdöngetni,hosszú farokkal. 44F
2017. júl. 15. 19:55
 14/24 anonim ***** válasza:

#10: 5-ös vagyok

eltudnék menni hamarabb, ha olyan izgatást kapok, de sokszor én állítottam le a partnert, hogy ne, váltsunk pózt, lassítsunk...

nekem nem elég csak úgy elmenni, élvezni akarom tovább és tovább

2017. júl. 15. 19:56
 15/24 A kérdező kommentje:
#11. Valahol adom a válaszod. Bár az utolsó mondatot elhagyhattad volna. Lényeg hogy őszinte vagy
2017. júl. 15. 19:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Kösz :) Nem szoktam kertelni, leírom azt vagy lepontozzák vagy le általában ez van :D Itt csak a kamut meg a hazug válaszokat szeretik általában az emberek az oldalon. 11-es voltam.
2017. júl. 15. 20:01
 17/24 A kérdező kommentje:
Nos akkor megsúgom nem szoktam pontozni, de ha már ennyit írtál akkor adnom kellett egy zöldet. Ne izgasson hány százalékon vagy. Sajnos sokan azt nézik hogy tudják felpumpálni a százalékot, de legszívesebben nem azt írnák amit..
2017. júl. 15. 20:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Akkor szeretnél egy ilyen vad gyors menetet igazából, ahol jó keményen "megraknak"? :)
2017. júl. 15. 20:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék. Nekem ez az amit csinálok is. De azért értékelem a kérdésed
2017. júl. 15. 20:09
 20/24 anonim ***** válasza:
#11 Engem bezzeg nem akarsz!
2017. júl. 15. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!