Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokszor mondják hogy szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor mondják hogy szeretnék elnyújtani a szexet, de miért?

Figyelt kérdés
Én nem értem. Nem mondanám magam lustának de 10 percnél több nekem nem kell. Ebben az előjáték is benne van. Na jó az még plusz 10perc. Inkább egy nap kétszer de nem órákig vergődni és erőltetetten elnyújtani

2017. júl. 15. 19:42
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Igazából férfiak válasza érdekel
2017. júl. 15. 19:43
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Te sem szeretkeztél még egy jót, igaz?

Azzal, akit igazán szeretsz és élvezettel nézed, ahogy felkorbácsolod az érzékeit... és ahogy látod az örömöt, az izgalmat és az élvezetet a szemében, az arcán és a testén...

2017. júl. 15. 19:44
 3/24 A kérdező kommentje:
Ehhez nekem nem kellenek órák. Előtte utána még simogathatod de én a szex részére értettem.
2017. júl. 15. 19:45
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
Ha én egy nővel nem tudok betelni az nem félórás.Ilyen mondat elhangzott már?Meg tudsz dugni harmadszorra is?Már állt is fel..
2017. júl. 15. 19:46
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

én a masztit és a szexet is elhúzom

sokak szerint sok a 1.5-2 óra (20-30 perces előjátékkal)

de én ezt élvezem

a szex minden pillanatát, az érintés, a csókolt, az ölelést, a vágyat...

nekem ez nem amolyan dugjunk egy jót és vége...

nem az orgazmus a cél! sőt van, hogy el sem megyek, mert akarom még élvezni később is

nekem a testi érintés nagyon fontos, nagyon élvezem testileg és lelkileg

magáért az orgazmusért ritkán csinálom, akkor testileg nagyon be vagyok indulva

inkább a lelki oldala amit nagyon élvezek, hogy érzem a másikat, ezt bonyolult

2017. júl. 15. 19:46
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Látom nem érted, nem csak simogatásról beszéltem...

Ha túl leszel egy ilyen szeretkezésen és nem csak a vágyaidat éled ki, akkor majd lesz értelme erről beszélgetnünk, addig felesleges, hisz úgy sem fogod tudni megérteni!

2017. júl. 15. 19:47
 7/24 Lazy Lover ***** válasza:
39%
mert élvezni akarom minden percét ... 10 perc? jó nagy fap.>a lehetsz :O
2017. júl. 15. 19:47
 8/24 anonim ***** válasza:
67%
Ne mondd már, hogy nem tetszene egy órákig tartó szexmaraton. 😊
2017. júl. 15. 19:48
 9/24 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik. Szerintem nem mindenkire jellemző hogy harmadjára is képes élvezni. Ahhoz nagyon be kell indulni.
2017. júl. 15. 19:49
 10/24 A kérdező kommentje:
Én sem jellemeztem egyikőtök se. Számomra szomorú ha nem képesek elmenni csak órák múlva. Ha egyszer bebizonyítja hogy csak azért tart neki órákig, amit nem hiszek, mert élvezi, az más
2017. júl. 15. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!