Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk (elsősorban fiatalabbak). Milyen érzést váltana ki belőletek az, ha az egyik barátotok bevallaná, hogy biszexuális, és bejöttök neki?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 éve ismeritek ezt a személyt, és jó barátok vagytok vele.
Másik kérdés, mit éreznétek ha ez a barát leszopni titeket? Undort?
2017. júl. 15. 09:58
21/28 anonim válasza:
10# na jó, én bevédtelek az első két válaszommal, de most én is lepontoztalak, mert nőként sértőnek érzem azt, hogy minden nő biszexuális. ez egy nagy f ság, komolyan, már szégyellem, hogy nő vagyok, mert ilyen véleménnyel vannak róluk, miközben én full heteró vagyok, és a legrosszabb rémálmomban sem érnék másik nőhöz. úgyhogy nem kell általánosítani, vannak még normális lányok, akik nem leszbulnak, sőt, viszolyognak a gondolattól.
18/L
22/28 anonim válasza:
ja, elnéztem, a tízes válaszoló más. de attól még a véleményem ugyanaz...
23/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: igen, és ezért lájkolta az LGBT facebook oldalát, mert bejön neki hogy a lány biszex. XD
2017. júl. 15. 11:20
24/28 anonim válasza:
engem ne tituláljanak biszexnek pár hülye miatt.
25/28 anonim válasza:
Te nem fogod fel soha. Verhetik a fejed órákig a falba reménytelen vagy!!!!!
26/28 A kérdező kommentje:
Hm, azért elég szomorú hogy az itt kommentelők nagy része aberáltságnak tartja ezt.
2017. júl. 15. 11:26
27/28 anonim válasza:
Valószínűleg meglepődnék, aztán megmondanám, hogy engem nem vonz az ilyesmi. Amennyiben megértené és tudna továbbra is normálisan barátként viselkedni nem lenne vele gondom.
28/28 anonim válasza:
Miért nincs nekem ilyen haverom? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!