Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy miért használok mindig tisztasági betétet, úgy, hogy ne érezzem cikinek? Mindent meg szoktunk beszélni, az ilyen témákat is, csak olyan kínosnak érzem ezt így random megemlíteni. De ha meg nem mondom el neki, akkor is észre fogja venni, amikor megujjaz (mert erre készülünk, még nem került rá sor eddig sosem), és tartok tőle, hogy furának tartaná. Szóval még előtte el akarom neki magyarázni a dolgokat, csak nem tudom, hogy hogy kezdjek neki. Segítenétek?

2017. júl. 12. 22:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat! :)
2017. júl. 13. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha szeret téged, akkor meg fogja érteni.
2017. júl. 14. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom szerintem nem kéne emiatt stresszelned. Én is mindig hordok, a volt barátom (aki nekem az első volt) sose kérdezett rá miért hordom,én így érzem jól magam mert akármilyen kis váladék is jön ki jobb ha ott van néha naponta többször is cserélek ha nagyon sok jön, de nincs semmi egészségügyi problémám. Meg néha van hogy úgy masztizok, hogy rajtam marad a bugyim és mikor elélvezek a bugyim nem lesz nedves így azt nem kell lecserélni elég csak a betétet. Amúgy sem egészséges, ha a sokáig van rajtunk a nedves bugyi vagy bent a tisztasági betét, mert a nedves anyag jó táptalaj a betegségeknek.
2017. júl. 14. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugodtam. :)
2017. júl. 14. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!