Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el a barátomnak, hogy miért használok mindig tisztasági betétet, úgy, hogy ne érezzem cikinek? Mindent meg szoktunk beszélni, az ilyen témákat is, csak olyan kínosnak érzem ezt így random megemlíteni. De ha meg nem mondom el neki, akkor is észre fogja venni, amikor megujjaz (mert erre készülünk, még nem került rá sor eddig sosem), és tartok tőle, hogy furának tartaná. Szóval még előtte el akarom neki magyarázni a dolgokat, csak nem tudom, hogy hogy kezdjek neki. Segítenétek?

2017. júl. 12. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Legalább akkor ne használd ha találkoztok
2017. júl. 12. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

és miért is hordasz állandóan?

exem is hordott, engem egyáltalán nem zavart, mondjuk neki semmi betegség meg ilyen nem állt a háttérben

2017. júl. 12. 22:50
 3/14 A kérdező kommentje:

Nekem sincs semmi betegség a hátterében, egyszerűen csak sok a folyásom (amit angolul discharge-nak mondanak, a hüvely természetes "öntisztítása"), bár a ez is váltakozik attól függően, hogy hol tartok a ciklusban.

És amúgy neked nem is volt fura, vagy rákérdeztél az exednél, hogy miért van?

2017. júl. 12. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#3:

hát ápolónő volt, gondoltam jobban tudja

de am ez sem lenne zavaró, természetes dolog, nem tűnik betegségnek

2017. júl. 12. 23:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! :)
2017. júl. 13. 00:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Esetleg mielőtt "akciózni" kezdenétek, vedd ki és nem fogja észrevenni. Ha mindenképpen el szeretnéd neki mondani, akkor hajrá, biztos meg fogja érteni:)
2017. júl. 13. 00:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, mert szerintem megérti.
2017. júl. 13. 01:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem hulye, akkor elobb vagy utobb ugyis észreveszi és furcsa lesz neki, hogy miért van állandoan. Tuti rogton feleleges hulyeségeket fog kitalálni magyarázat gyanánt magának. Nem kell rogton szex elott, de valamikor valami konnyebb beszélgetésnél említsd meg neki, h sok a folyásod, es hogy ezért inkább használsz mindig. De hogy amugy nincs semmi bajod, hogy ez csak a természetes. Esetleg azt letisztázhatod vele, hogy ettol fuggetlenul ha megkiván, ez ne zavarja ot. Csak oszintén es egyszeruen. Ha te is konnyedén beszélsz rola, stressz é s szégyenerzet nelkul, akkor o is ugy fogja venni.

26F

2017. júl. 13. 08:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Annyira nem zavarja ez a sracoakt, a multkor a baratom viccesnek talalta hogy zuhanyzas kozben csak random kihuzza a tamponom. Aztan meg is banta mikor a kad alja megtelt verrel, akkor mar en nevettem
2017. júl. 13. 10:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én páromat nem nagyon érdekelte :)

Amúgy meg gyorsan kiveszed, mielőtt elkezdenétek, ennyi.

2017. júl. 13. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!