Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl szép egy punci?
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 10:16
2/12 anonim válasza:
főként attól, hogy ápolt
a többi megoszló
régen azt hittem a baba punci élvezetesebb és szebb, mint a saláta, a való életben meg pont fordítva tapasztaltam, hogy a saláta jobban bejött
főleg nyalásnál élveztem az előnyét
3/12 anonim válasza:
Mindegyik punci szép, ha ápolt :) Én imádok kényeztetni, nincs annál jobb
4/12 anonim válasza:
Onnantól kezdve, hogy ápolt és egészséges mindegy: ha szőrös, ha nem.
5/12 anonim válasza:
Ápolt és mind egyedi és személyre szabott.
9/12 anonim válasza:
Attól hogy emberi, és tökéletlen, ezért fel tudok benne fedezni egyedi vonásokat. Ugyanígy van az arccal is. Sok agyatlan lány tucat lánnyá sminkeli magát, és teljesen egyforma hajat növesztenek, mert szerintük az a szép. Egy fotón lehet hogy ez a szép, mert hibátlannak tűnik, de a valóságban kicsit sem érdekes...
10/12 anonim válasza:
A punci attól szép , ami az evolúció során galárd módon körbenőtte..Nem ünneprontás akar lenni, de nem tudom ki mit szólna a 88 éves Gizi néninek, amikor szexre éhesen csak annyit mondana: miért, az enyém us tiszta, ápolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!