Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobjam ezért a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Van egy barátnöm, de a szexben nagyon erőszakos , és határokat feszeget. Néha olyan feladatokat talál ki nekem.. most éppen azt találta ki hogy betenne a puncijába édességeket, (csoki, cukor, keksz) és ha azt én kiszedem, megehetem. Mi a fenét csináljak? Kidobjam?2017. júl. 11. 19:48
11/12 anonim válasza:
én nagyon szeretem az ilyen perverz lányokat.
Inkább örülj neki, mert nagyon sok lány épp az ellenkezője. Élj át vele minden perverzséget amit csak ki tudsz találni, mert nagyon kicsi az esélye, hogy hasonló perverzet találsz.
12/12 anonim válasza:
A szex az a szerves része a kapcsolatnak. Ha nincs meg az osszhang benne, akkor nem érdemes huzni ezt a dolgot. Lehet nehéz, tobbet érne szétmenni, és mindenki találjon magához illo párt. Valaki vadabb, valaki nem szex terén. Valaki irigyelni fog (éni s talán, én is eléggé vad beállítottságu vagyok) és valakinek ez szintén nem jon be. Mind a mellett ilyet még nem hallottam senkitol, hogy punciba kekszett tenni. Ez tényleg fura :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!