Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3-4 sörtől merevedési gondok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3-4 sörtől merevedési gondok? Lehetséges? (többi lent)

Figyelt kérdés
19 éves pasi vagyok,épp egy buliba voltam,ugyan éhgyomorra,de megittam 3-4 sört kb 10-15 perc alatt egyszerre,és amikor szexre kerülta a sor,nem tudtam koordinálni a bránert,nem állt fel,lelankadt stb,megértem hogy a pia tompítja az érzékszerveket,de lehetséges hogy ennyire?Csak mert sok pasiról hallok,akil hulla részegen 6-8 sör után is keményen nyomják,akkor velem mi lehet a baj?Egyszerűen olyan szinten elnyom 3-4 sör,hogy szabályosan nem éreztem a farkam,józanul persze áll rendesen,de más is van ezzel így?Ez normális?Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 10. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Ne vedelj aztán nem lesz puha a p#öd.

19/L

2017. júl. 10. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a szitu velem is!

Mondjuk én már 26 vagyok, de nem szexelek ha iszok.. ha csak spicces vagyok akkor az a baj, hogy nem tudok elmenni.. ha meg már inkább részeg, akkor nem bírom én sem rendesen "szabályozni", és ha olyan van akkor tényleg lelankad, ami nyilván elég illúzió romboló a lánynak, nekem meg ciki.. szóval ja. Piásan nincsen szex :D

nem értem azokat a haverokat akik jönnek a piálás utáni eget rengető kefélés storykkal :)

2017. júl. 10. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Velem is így van. A sörtől lezsibbadok, de még 1től is. Ez nem azt jelenti, hogy be vagyok rugva vagy ilyesmi..pont úgy viselkedik a cerka ahogy te leírtad. Bár ha feláll akkor lehet tolni neki mint a barom, kb bármeddig bírom mert nem is érzek semmit ugyanattól a zsibbadástól.
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi velem is előfordult már, hogy full részegen nem állt ahogy kéne, aztán csak lestük egymást a csajjal. Nem jó dolog de ez van. 22F
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ezért nem kell piásan nem csak szexelni de még nohoz menni se :D kapcsolatban lévok tudják :D
2017. júl. 10. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, simán okozhat ilyet, főleg hogy éhgyomorra ittad! Az oka pedig az amit írtál, hogy tompítja az érzékszerveket, meg persze az agyat ami mindent irányít.

Máskor ha akarsz szexelni akkor kevesebbet igyál!:)

Az hogy valaki 6 sör után is tud szexelni, akkor ő jól bírja az alkoholt. Mindenki máshogy bírja.

2017. júl. 10. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi, hogy lassabban áll fel, ha sokat ittam.
2017. júl. 10. 22:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,akkor megnyugodtam hogy nem csak velem van ez így,akkor maradok a max 3-nál teli hassal,éhgyomorra meg max 2:D

De amúgy ez a "zsibbadás" a sör miatt van főleg,vagy az alkoholtól általába?Teszem azt ennyi sör mennyiségnek megfelelő tömény is ezt a hatást váltaná ki sanszosan?:D

2017. júl. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!