Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési probléma. Mitől lehet ez?
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Hétvégén voltunk a barátnőmmel egy wellness hétvégén és hát ugye szálloda, szülők nélkül, francia ágy…egyszóval minden adott volt arra, hogy ott és akkor tényleg kiélvezzük egymást szexuális téren. Már pár nappal visszafele is eléggé beszéltük, hogy milyen jó is lesz ott, hogy majd közösen zuhanyzunk és aztán rögtön egymásnak ugrunk meg hasonlók, egy újfajta gumit is vettünk, hogy majd ott kipróbáljuk…és hát nem jött össze. Először nagyon nehezen állt fel, aztán annyira felizgatott, hogy nagyon közel kerültem a csúcshoz és úgy megfeszültek az izmaim, vagy hogy is mondjam, hogy olyan érzés volt mintha elmentem volna, de közben nem (nem tudom, hogy írjam le jobban, de gondolom értitek) és ezután megint lelankadt és így sikertelen volt az együttlét. Ezt még valahogy át is vészeltem volna, ha a barátnőm nem kezdett volna el sírni és teljesen magába zárkózni és nem lett volna gyötrelmes a következő nap egész első fele. Az volt a gond, hogy annyira rágörcsöltem arra az éjjelre, annyira jót szerettem volna a barátnőmnek (mivel láttam rajta, hogy mennyire örül meg fel van pörögve, és én is fel voltam pörögve) hogy átestem a ló túloldalára és balul sült el a dolog + ehhez még barátnőm hozzátett egy jókora lapáttal, hogy egy szóval nem mondta, hogy „minden okés” hanem egész nap truccolt. Ettől a ponttól kezdve leblokkoltam…azóta már volt 2 együttlétünk és mindkettő rosszul sült el mert le voltam blokkolva attól az alkalomtól, és hogy mi lesz, ha most is csődöt mondok, barátnőm pedig ugyanúgy kiborult mindig, és hiába mondom neki hogy nekem akkor lesz a legjobb ha nem fog tragédiát csinálni a dolgokból, nemigazán volt megértő (bár lehet, ha kialussza magát már jobb lesz 😃 ). Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, félek attól, hogy ezentúl nem leszek képes a szexre vele (a szexen kívül viszont más kényeztetéseknél nincs gondom ellazulni). Fogalmam nincs, hogy tudnám feloldani ezt a blokkot, pedig úgy érzem elég lenne akár egyetlen sikeres együttlét is és az mindent megoldana. 1 éve vagyunk együtt és 5 hónapja történt meg az első szex. Én 24 ő majdnem 18.
Bocsi a hosszú kérdésért, és köszi annak aki végigolvasta! Kérlek, ha valaki tud segíteni, illetve volt már hasonló helyzetben, az adjon tanácsot, nagyon megköszönném!
Lényegében meg is válaszoltad a kérdésedet. Az volt a gond, hogy rágörcsöltél. Egyrészt ott volt az új környezet másrészt meg az elvárások mindkettőtök részéről. Persze ezzel nem is lenne gond, megesik az ilyen néha, de barátnőd reakciói borzalmasan gyerekesek és önzőek. Elsősorban vele kellene ezt megbeszélned, ugyanis kialakult benned egyfajta félelem attól, hogy nem vagy elég jó neki, ő meg ezt alá is támasztja. Próbáljátok ezt megbeszélni, visszavenni kicsit a tempón, térjetek vissza a megszokott dolgokhoz.
Szerintem abban igazad van, hogy ha 1-szer is sikerülni fog, akkor utána már nem lesz gond, feloldódik benned ez a gátlás. A gumit viszont ne hagyjátok el, nem azzal van a gond.
Hát nézd, az előttem szólók már összefoglaltak minden lényeges dolgot, ugye nem a gumi a gond. Az elmondottak alapján úgy vélem, hogy a lány éretlen hozzád. Ahogy írtad, hogy csak a szex,a te érzédeid nem érdeklik stb. stb.
Én szerintem nem csak a nemi életet kellene pihentetni,hanem ezt a kapcsolatot. Pont ez a lelki dolog lehet a baj,olyan elvárásokat támaszt veled szemben ami miatt már görcsölsz.És az,hogy nem érdeklik az érzéseid,nem nyugtat meg, hogy nyugi semmi baj már eleve rossz egy kapcsolatban. Mert lehetne a tempón változtatni ahogy előttem is leírták. Ha ő nem képes alább adni és tenni azért, hogy jobb legyen a szex, akkor sosem kapja meg azt amire vágyik és neked is csak kínlódás és görcsölés lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!