Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merevedési probléma. Mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési probléma. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő lenne. Hétvégén voltunk a barátnőmmel egy wellness hétvégén és hát ugye szálloda, szülők nélkül, francia ágy…egyszóval minden adott volt arra, hogy ott és akkor tényleg kiélvezzük egymást szexuális téren. Már pár nappal visszafele is eléggé beszéltük, hogy milyen jó is lesz ott, hogy majd közösen zuhanyzunk és aztán rögtön egymásnak ugrunk meg hasonlók, egy újfajta gumit is vettünk, hogy majd ott kipróbáljuk…és hát nem jött össze. Először nagyon nehezen állt fel, aztán annyira felizgatott, hogy nagyon közel kerültem a csúcshoz és úgy megfeszültek az izmaim, vagy hogy is mondjam, hogy olyan érzés volt mintha elmentem volna, de közben nem (nem tudom, hogy írjam le jobban, de gondolom értitek) és ezután megint lelankadt és így sikertelen volt az együttlét. Ezt még valahogy át is vészeltem volna, ha a barátnőm nem kezdett volna el sírni és teljesen magába zárkózni és nem lett volna gyötrelmes a következő nap egész első fele. Az volt a gond, hogy annyira rágörcsöltem arra az éjjelre, annyira jót szerettem volna a barátnőmnek (mivel láttam rajta, hogy mennyire örül meg fel van pörögve, és én is fel voltam pörögve) hogy átestem a ló túloldalára és balul sült el a dolog + ehhez még barátnőm hozzátett egy jókora lapáttal, hogy egy szóval nem mondta, hogy „minden okés” hanem egész nap truccolt. Ettől a ponttól kezdve leblokkoltam…azóta már volt 2 együttlétünk és mindkettő rosszul sült el mert le voltam blokkolva attól az alkalomtól, és hogy mi lesz, ha most is csődöt mondok, barátnőm pedig ugyanúgy kiborult mindig, és hiába mondom neki hogy nekem akkor lesz a legjobb ha nem fog tragédiát csinálni a dolgokból, nemigazán volt megértő (bár lehet, ha kialussza magát már jobb lesz 😃 ). Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek, félek attól, hogy ezentúl nem leszek képes a szexre vele (a szexen kívül viszont más kényeztetéseknél nincs gondom ellazulni). Fogalmam nincs, hogy tudnám feloldani ezt a blokkot, pedig úgy érzem elég lenne akár egyetlen sikeres együttlét is és az mindent megoldana. 1 éve vagyunk együtt és 5 hónapja történt meg az első szex. Én 24 ő majdnem 18.

Bocsi a hosszú kérdésért, és köszi annak aki végigolvasta! Kérlek, ha valaki tud segíteni, illetve volt már hasonló helyzetben, az adjon tanácsot, nagyon megköszönném!

2017. máj. 27. 02:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogy éretlenségnek lehet-e nevezni ezt, amit a barátnőd művel. Ugye az éretlenség azt sugallja, hogy idővel megérik, kinövi az ilyen sztárallűrt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez valóban megtörténik valaha is. Vannak csapnivaló szeretők mindkét nemben, és azt hiszem, ő ilyen.

Szerintem lépj le.

58F

2017. máj. 28. 13:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végül megoldódott a helyzet! Barátnőm közben megnyugodott, bocsánatot is kért, hogy minden oké, csak éppen ő is annyira tapasztalatlan szexuális téren (nekem is ő az első és neki is én) + még észbelileg is néha eléggé gyerekes ( végülis még tini), hogy nem tudta még csak elképzelni sem, hogy ilyen történhet egy férfinak, de hogy most már érti és rendben van. :) Azóta sikerült is egy együttlét végre, igaz kicsit még nehézkesen (második gumira sikerült csak), érzem hogy azért még a siker ellenére is lesz ennek az egésznek némi visszhangja, de nagyon sokat segített hogy hirtelen megértő lett, megnyugtatott és nem hisztizett körülötte, máris jobban működött a szerszámom is. :) Le biztos nem léptem volna, mivel ismerem őt annyira hogy tudom, hogy egy idő után mindig észbe kap ha bármilyen viszály is van aminek ő az okozója, meg ő egyben az egyik legjobb barátom is, meg rettentően szeretjük egymást, szóval tuti ilyet nem tettem volna. :)
2017. máj. 29. 02:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Ah hihetetlen...a múltkori alkalomnál minden ült volna, örültem hogy megint sikerült probléma nélkül, erre elkezdi boncolgatni hogy ő bizony nem élvezett el erősen és hogy megint probléma volt és hogy nekünk mindig van valami bajunk. Hogy ő neki ebben a pózban nem felelt meg és nem tudott erősen elélvezni és hogy miért nem ajánlottam fel neki más pózt, hogy soha nem ajánlgatok, mindig ugyanúgy van (fő hogy amikor akartam váltani eddig mindig kérdeztem hogy nem csináljuk-e máshogy is, mindig az volt a válasz hogy nem). Hihetetlen hogy nem tud annyit mondani hogy "minden rendben volt szivem, nekem most nem ment annyira de rendben van minden". És most érzem hogy megint kezd visszaesni a görcsölésem. Főleg ma éreztem hogy kicsit görcsölök, na és ezek után meg 10-15 perc petting után amikor már készenállnék a menetre bejelenti hogy ő most bizony kimegy wc-re és percekig ott ült. Eleve kényes vagyok arra ha közvetlenül behatolás előtt meg kell szakítani a lendületet, így meg pláne ha enyhén görcsöltem is, és persze hogy megint sikertelen volt és megint megvolt a baj belőle. Én értem őt is, hogy ha már párszor nem jön össze akkor már idegesítő, de ez pont azért mert nem tudja tartóztatni magát és már megjegyzéseket fűzött a sikeres alkalomhoz is amiből sikerérzetem volt és szerintem jól tudja, hogy mennyire fontos nekem ilyen nehéz időszakban hogy biztassanak. Aztán perszehogy megint legörcsölök, és már kezdek normálisan félni a szextől ami abszurd. Remélem észbekap, mert amúgy minden rendben van, ő is nagyon szeret meg én is őt, csak annyira éretlen bizonyos dolgokban hogy hihetetlen. Csak egyszer mondaná azt egy ilyen kudarc után, hogy oké szivem minden rendben...de nem...Gondolkodom azon is, hogy veszek viagrát, elvileg volt akinek így sikerült a dolog pszichés probléma esetén is? Szerintetek?
2017. jún. 7. 00:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a barátnői is hasonló véleménnyel vannak a dologról mint ők, idézem "húú én agyonütném a pasim ha nekünk hasonló történne", szóval még arról az oldalról is megerősítést kap, viszont nem veszi a fáradságot hogy utánanézne neten, vagy megkérdezne valami kicsivel idősebb 20 év feletti személyt hogy náluk már nem esett-e meg a dolog. Lehet az fog segíteni végül hogy belefáradok az egészbe és le fogom szarni mi a véleménye az egészről és akkor fog sikerülni...nemtudom.
2017. jún. 7. 01:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajna ez a véleményem csak erősíti, és ha a barátnői is még buzdítja elég egy szex központú és éretlen baráti köre lehet. A jó kapcsolat egyik feltétele, a kölcsönös megértês és támogatás. Én a helyedben nem tenném tönkre magam lelkileg és szednék viagrát. Lehet hogy most szétgörcsölöd a fejed és utána már nem lesztek együtt, a következő kapcsolatodban lehet hogy vissza üt a görcsölés nem azért mert a kővetkező párod is ilyen, hanem mert viszed magaddal a lelki gondot!
2017. jún. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!