Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azzal tudnék szexelni, akibe szerelmes vagyok vagy mélyen szeretek. Ez gond? Taszító? 19 éves lány
Habár volt már 2 kapcsolatom, egyik esetben se szexeltem az exeimmel. Az elsővel azért nem, mert 15-16 éves voltam, és egyszerűen túl fiatalnak éreztem magam és még korainak éreztem. A második kapcsolatom meg 17-18 évesen volt, ahol már tudtam, hogy mennyire jó a szexuális izgalom és hogy ez egy kapcsolat alappillére, de az exembe sose voltam úgy igazán szerelmes és folyton volt bennem egy gát, hogy nem, nem neki szeretném odaadni magam.
Most randizgattam egy sráccal, aki úgy érzem, életem első igazi szerelme (nem csak fellángolás, hanem nagyon mély érzéseim lettek), és nála éreztem azt életemben először, hogy lefeküdnék vele, kívántam. Sajnos nem lett semmi ebből az ismerkedésből, mert neki csak baráti érzései voltak.
Viszont elég fura nekem arról beszélni ismerkedés közben, hogy volt már 2 kapcsolatom, viszont szűz vagyok. Nem akarom ezzel elriasztani a pasikat, nem akarok frigidnek tűnni (hetente többször önkielégítek, ezzel nincs gond), de gondolkodtam rajta, hogy talán ez taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!