Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapesten és Borsodban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten és Borsodban milyen különbséggel árulják magukat a nők?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy mennyiért és milyen fajta lányok árulják magukat Pesten és Borsod megyében.

Kinek mik a tapasztalataik és véleményeik?

2017. júl. 8. 13:23
 1/7 anonim válasza:
Fogod, felmész a rosszlányok.hu-ra, ott kiválasztod a neked tetsző pesti és borsodi lányt, és árajánlatot kérsz tőlük, majd összehasonlítod.
2017. júl. 8. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok ki csinált már ebből pontos gazdasági kimutatást :-D
2017. júl. 8. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
De engem a tapasztalatok érdekelnek hogy kinek milyenek a tapasztalataik akik már voltak efféle nőkkel hogyan néztek ki csinosak avagy rondák voltak mennyire voltak drágák vagy olcsóak ilyenekre vagyok kíváncsi.
2017. júl. 8. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Borsodban nem voltam ilyen lánynál. Gondolom ott sok a cigány, én azokhoz nem mennék. Amúgy volt köztük csinos és nem csinos. Volt amelyikkel jó volt, és volt, amelyikkel alig vártam, hogy elélvezzek, és mehessek. Gondolom Borsodban olcsóbbak, mint minden.
2017. júl. 8. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:

És Pesten mennyit kérnek?

És milyenek azok a lányok koruk,külsejük tapasztalatok?

2017. júl. 8. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Tartalék alkatrészek.
2017. júl. 8. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 15 körül fizettem egy óráért. Semmi extra, natúr francia és sima szex. Ez kb. két éve volt. Nem tudom, hogy változtak-e az árak.
2017. júl. 8. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!