Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le merjek feküdni vele? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány viszonylag régóta ismerem és "oda van értem" tehát lefeküdne velem. Ő már volt pár fiúval együtt én viszont szűz vagyok de félek hogy kicsinek találná a péniszemet és nem élvezné ill. elmondaná másoknak. Nem tudom mit tegyek2017. júl. 7. 16:33
1/15 anonim válasza:
Bejön neked? Ha igen, akkor ragadd meg a lehetőséget! :) Mázlista vagy
2/15 anonim válasza:
Igen, merj. Ha kicsinek találod a péniszed, akkor mindegy, hogy te beszéled-e be magadnak, vagy pedig más mondja meg. Ha meg mégsem kicsi neki, akkor örülj neki, és kurj egy jót
3/15 anonim válasza:
Ha kihagyod,akkor később majd megbánod.
6/15 anonim válasza:
Szerintem éretlen vagy még a szexhez ...
7/15 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, bár én nem a farkam mérete miatt aggódtam, csak nem volt a barátnőm a csak (de persze vonzó volt). Kár volt kihagyni.
Igaz ugyan, hogy évekkel később végül megvolt a csaj, de már ott és akkor meglehetett volna...
8/15 anonim válasza:
nana! csak óvatosan! csak dugni akar vagy komolyabbat? mert ha csak kefélni szándékozik, akkor sanszos, hogy kiröhög. ne tedd tönkre életed első alkalmát. inkább várj, míg jön az igazi
9/15 A kérdező kommentje:
14 cm korul vastagsag atmero 4cm keruletre 12cm
2017. júl. 7. 20:58
10/15 A kérdező kommentje:
*14 cm a hossz,
2017. júl. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!