Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+os férfiak, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+os férfiak, ti hogyan fűztök be egy lányt, ha le akartok feküdni vele?

Figyelt kérdés
Többször próbálkoztok nála?
2017. júl. 6. 07:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Igen, többször próbálkozunk, de finoman, türelmesen. Beszélgetésekkor vicces utalások, poénok és ha látjuk hogy veszi a lapot a lány, akkor lehet tovább közeledni, próbálkozni. Ha jól reagál akkor szépen lehet egyre jobban konkrétizálni a dolgokat, például el lehet hívni kávézni sétálni... És aztán tovább alakulhatnak a dolgok.

F/42

2017. júl. 6. 07:53
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Na csaknem megtetszett egy idősebb ff ,fiatalabb nő létedre?:)

Próbálkozom igen,de csak ha érzem hogy van esélyem,akinél nincs ott nem,mert az szánalmas.

Ha látja rajtad hogy terszik neked akkor gondolom mindent megtesz hogy ágyba vigyen:)

2017. júl. 6. 07:54
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Én nem próbálkozom. Udvariasan közeledem, és ha látom hogy offos a csaj akkor hagyom. Én nem fogom megalázni magamat azzal, hogy csajok után szaladgálok. Mert az tényleg szánalmas.

Volt ebből már több konfliktus is. Volt lány aki szerette volna, de kérette volna magát nekem meg ez nem pálya. Kérette magát, így nem próbálkoztam tovább, ő meg belém zúgott és még ő volt megsértődve.

Azután volt olyan is nemrégen, hogy egy lányt aki ráadásul a tanítványom volt évekkel ezelőtt, mindenféle hátsó szándék nélkül meghívtam (volna) egy kávéra, csak beszélgetni. Erre úgy utasított el, mintha randira hívtam volna, és hozzátette hogy „gondolta ezt tisztázzuk”. Na ez volt a legmegalázóbb mert még csak be se próbálkoztam. (Úgyhogy töröltem mindenhonnan az ismerőseim közül – ő baja, neki nem kell egy ilyen barát mint én…)

Szóval ha tetszik egy lány akkor teljesen normálisan (emberileg) barátkozom vele, ha van kémia akkor lesz több is, ha nincs akkor nem lesz több. Én már öreg vagyok ahhoz, hogy szaladgáljak valaki után, akinek nem kellek.

2017. júl. 6. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Az utolsónak ment a zöld...mintha én írtam volna. És igen, a negyventől karnyújtásnyira - ha lepontoznak is leírom, - megdöbbent, mennyi hercegnőcske és grófkisasszony akad kis hazánkban, miközben igen-igen messze vannak tőle (a 25-35-ös korosztályra gondolok). F/39
2017. júl. 6. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
igaz nem vagyok 40, de nyitva a szemem és azt látom h egy valamire való egzisztenciával rendelkező 40es férfinek csak válogatnia kell azok közül akik mernek próbálkozni náluk, ez 100 csajból max 5, szájuk az nagy ugye, meg ide irkálják h hogyan kéne befűzni a férfit de tenni azt nem mernek :D 25F
2017. júl. 6. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam befűzni senki, jön az magától.

Beszélgetek velük, találkozom velük, és rám kattannak.

2017. júl. 6. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Nekem írhatnak csajok ;) igaz én 35F
2017. júl. 6. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
mivel magas, jóképű, nagyfarku vagyok így a kiscsajok mindig megtalálnak. ennyi
2017. júl. 6. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

Idézem:

Szia! Láttam a hirdetésedet a xy. hu-n, ma mennék hozzád tudsz nekem árat és időpontot mondani?

;-)

2017. júl. 6. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

#3-asnak én is adtam a zöld kezet. Bár én lány vagyok, de én is rühellem azokat a nőtársaimat, akik kéretik magukat. Az ilyen lányok miatt van az, hogy a pasik nagy része többször már zaklat szinte, mert hiába utasítom el őket, azt hiszik, hogy én is csak kéretem magam, pedig nem vagyok az a típus. Nem értem hogy ha tetszik egy pasi akkor mit kell kéretni magukat. Némelyik csaj tökre hülyét csinál a pasikból a viselkedésével és aztán azt mondja hogy "zaklatják". Ha valaki tetszik akkor minek elutasítani meg kéretni magam? Néha én sem értem a nőket, pedig én is az vagyok.

20/L

2017. júl. 6. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!