Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha születésnapotokra bármit kérhetnétek (szexuálisan) a párotoktól mi lenne az? 28/N
Figyelt kérdés
Páromnak ma szülinapja van, szeretném meglepni valami különlegessel, ti minek örülnétek? :-)2017. júl. 7. 14:09
2/27 anonim válasza:
Nézze végig, ahogy megcsinálom a barátnőjét!
5/27 anonim válasza:
A baratomat striptiessel leptem meg. Vettem sexy fehernemut meg minden. Nagyon bejott neki.
6/27 A kérdező kommentje:
Popsiszex már volt, a hármasra nem nagyon van most jelöltem hirtelen, de köszönöm :-) Várom még a tippeket :-)
2017. júl. 7. 14:16
7/27 anonim válasza:
Popsiszex, kényszerfrancia, mélytorok
8/27 A kérdező kommentje:
Légyszi ne offoljátok szét a kérdésem köszi. Köszönöm 6-os (ezeket szoktam csinálni)
2017. júl. 7. 14:26
9/27 anonim válasza:
Az a baj ezzel a kérdéssel kedves kérdező, hogy egy normális kapcsolatban nem csak születésnapok alkalmával szokás extrémebb vágyakat teljesíteni. Ha ti tényleg összeilletek szexuális téren is, akkor bármikor megadnátok egymásnak mindent, ha ezt már a kapcsolat legelején letisztáztátok, és úgy érzitek, hogy az igényeitek passzolnak teljes mértékben. Értem én, hogy szülinap, de akkor inkább olyat tennétek, amire tényleg nincs lehetőségetek, időtök, keretetek az év minden napján. Ezt nem kötekedésből írtam, csak én így gondolom. Ahogyan azzal sem értek egyet, hogy sokan valentin nap alkalmával hajlandóak romantikusabb hangulatot varázsolni a párjuknak. Tehát nem tartom jónak az életben ezeket a fixált időpontokat, ha érzelmekről van szó, vagy bármiről, ami személyes és spontán megszabható. (26/F)
10/27 anonim válasza:
Egy egész hétvégés szexmaraton , és vegyen nekem csokit mellé :D. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!