Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti hogyan szeretkeztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan szeretkeztek a barátnötökkel?

Figyelt kérdés

Minden érdekel :) milyen pózok.. stb.

Azért kérdezem mert kezd ellaposodni a kapcsolatom és hátha ebböl a tippekböl meríthetek néhány ötletet :)

(Nem érdekell az a szöveg h hagyd el a pasit keres mást szöveg.)

23/lány

2017. júl. 5. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

legutóbb mosogatás közben karolt át hátulról, simogatott, benyúlt a gatyámba, elzárta a vizet, megforditott, nekidöntött a pultnak, leszopott, aztán otthagyott 😂

azelőtt meg kinn dumáltunk az erkélyen, csak ugy járt a kezem aztán alányultam finoman, tolta a seggét, énmeg le a naciját, és egy gyors menetet lerendeztünk.. szemben 2 háztömb :D

2017. júl. 6. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Lepd meg sexy fehernemuvel a baratod, vezessetek be jatekokat, pl egy vibratorral nagyon el lehet szorakozni, nekem nagyon bejott pl a kikotozos sex, vagy ha ragasztoszalaggal kot le. Probaljatok ki uj izgalmas helyeket
2017. júl. 6. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen a spontán szituációk jöhetnek!/11/

Szeretem ha párom kreatív és nyitott!

Pl: koktélozás után egy parkban a padon!

Amikor egy széken az ölébe ül!

Vagy közben fel állok és úgy folytatjuk!

Ha a zuhany alatt megfojtja a bokáját!( Úgy nagyon szereti)

Csak ikerházban lakunk és ilyenkor a szomszéd nyomja a csengőt!( Jót mosolygunk rajta)

Amikor úgy lovagol meg hogy hatal van nekem!

Ja és a kedvenc amikor a reggeliző pulon köntösben ülve a kett kézen támaszkodva csak úgy a semmiből mikor el sétálok előtte szét dobja a gyönyörű combjait !

De sorolhatnám még!

2022. márc. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!