Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan szeretkeztek a barátnötökkel?
Minden érdekel :) milyen pózok.. stb.
Azért kérdezem mert kezd ellaposodni a kapcsolatom és hátha ebböl a tippekböl meríthetek néhány ötletet :)
(Nem érdekell az a szöveg h hagyd el a pasit keres mást szöveg.)
23/lány
legutóbb mosogatás közben karolt át hátulról, simogatott, benyúlt a gatyámba, elzárta a vizet, megforditott, nekidöntött a pultnak, leszopott, aztán otthagyott 😂
azelőtt meg kinn dumáltunk az erkélyen, csak ugy járt a kezem aztán alányultam finoman, tolta a seggét, énmeg le a naciját, és egy gyors menetet lerendeztünk.. szemben 2 háztömb :D
Igen a spontán szituációk jöhetnek!/11/
Szeretem ha párom kreatív és nyitott!
Pl: koktélozás után egy parkban a padon!
Amikor egy széken az ölébe ül!
Vagy közben fel állok és úgy folytatjuk!
Ha a zuhany alatt megfojtja a bokáját!( Úgy nagyon szereti)
Csak ikerházban lakunk és ilyenkor a szomszéd nyomja a csengőt!( Jót mosolygunk rajta)
Amikor úgy lovagol meg hogy hatal van nekem!
Ja és a kedvenc amikor a reggeliző pulon köntösben ülve a kett kézen támaszkodva csak úgy a semmiből mikor el sétálok előtte szét dobja a gyönyörű combjait !
De sorolhatnám még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!