Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi, biszex lányok, ti mennyi idő után szeretkeztek a barátnőtökkel?
Tegyük fel, hogy egy új kapcsolatba.
Kort is írjatok kérlek! :)
Két lánnyal voltam eddig. Az egyikkel olyan 3 hónappal a megismerkedésünk után történt meg. A másikkal a kölcsönös bemutatkozástól számítva kb. egy óra kellett. :D
22 évesen történt mindkettő.
2 év szerintem sok, de ez kortól is függ.
1-2 hónap reális, lehet max fél év. Vagyis én úgy gondolom, nekem nincs barátnőm még.
17/L/Bi
Volt barátnőmmel egy-másfél hónap után, viszont valamivel régebb óta ismertük egymást.
17l
Az egyik barátnőm az övével 3 hét után. Bár szerintem azóta kicsit túlzásbavitték a dolgokat, de kinek mi. Csak fura hallani, mennyire perverz lett azóta. ;)
A barátnőm 16, a párja 17
Nem beszéltük meg, hogy na akkor majd ekkor és ekkor, viszont várható volt. Eljutottunk arra a pontra a hasonló tevékenységekben, hogy "nem volt más hátra" és éreztük mindkettőnk készen áll, vágyik rá.
Maga az alkalom mondhatni spontán volt, de egyikünket sem érte meglepetésül, hogy a másik egy szinttel feljebb szeretne lépni.
Értem. Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Sok boldogságot továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!