Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jobb dolog a minőségi, mindkét fél számára maximálisan kielégítő szexnél?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 08:51
11/21 anonim válasza:
Igen, van ennél jobb dolog is!
Nem minden b#ól kéne,hogy szóljon.
19/L
12/21 anonim válasza:
Szerintem az életkorral mindig más az ember ilyen irányú értékrendje. Nekem most 27 évesen a szex az élet teteje. De ha gyermekünk lesz, akkor biztos sok minden változik. Ha idősebbek leszünk és ritkább lesz a szex, akkor az érzelmek nagyobb szerepet játszhatnak. De ettől függetlenül tényleg a világ egyik legjobb dolga. :)
13/21 anonim válasza:
embere válogatja, számomra az érzelmi biztonság sokkal fontosabb a szexnél. szex nélkül sokáig megvagyok, viszont ha magányos vagyok, akkor kb élni sincs kedvem. és a minőségi szex nem feltétlen jár együtt az érzelmi biztonsággal
14/21 anonim válasza:
Van. Heroin. Egy bőröndnyi aranyrúd. Nyer a Fradi. Akciós a Sárkány sör a teszkóban.
15/21 anonim válasza:
Mondjuk egy rákos betegnek az egészség.
Jó dolog a szex de azért nem kell ennyire piedesztálra emelni.
16/21 anonim válasza:
Van! Ha az imádott pároddal történik az a szex.
18/21 anonim válasza:
A legjobb dolog az, ha reggel addig alhatom ameddig akarok.
19/21 anonim válasza:
Ezt a véleményedet a feleségem is osztja, utolsó. azt szoktam mondani, az ő alvásigénye "csak még öt perc!".
20/21 anonim válasza:
Van, amikor be vagy durranva. Arnold is megmondta, a bedurranas jobb erzes mint az orgazmus. Adom👍 Reszelsz 2 oran keresztul es elpukkansz aztan kesz, szamomra unalmas.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!