Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyáron a sok átlátszó, lenge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron a sok átlátszó, lenge ruhás nő között a pasiknak állandóan merevedésük van?

Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyilvános helyen, tömegben, pl. egy test festett nő szerintem pont az ellenkezőjét hozza ki (azaz ott élőben inkább vágyromboló).

Néha a kevesebb több, mármint a több ruha vonzóbb. Mindennek megvan a maga helye és ideje.

2017. júl. 4. 01:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Bizony, gyakran izgul a nadrágban. Szeretem a nyarat a lengén öltöző lányokat. Köszönjük, lányok!
2017. júl. 4. 06:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért nem mindig, de ha sokáig nézem és fantáziálok...

Vezetés közben arra nincs idő.(ahogy más írta örülök ha nem karambolozom)

Egyszer régen amikor még metróval jártam dolgozni ültem az ülés legszélén és egy bőr miniszoknyás nő a vállamnak nyomta a fenekét vagy 5-6 megállón keresztül, na akkor lett :-)

2017. júl. 5. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!