Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csaj állandóan rám ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csaj állandóan rám ír face-n. Néha már tényleg nagyon átlátszó okok miatt. ( osztálytársam) Neki elvileg van barátja. De minden nap, épp hogy feljövök fészre szinte abban a pillanatban rám ír. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Legtöbbször iskolával kapcsolatos kérdéseket tesz fel, ez nekem gyanús... elképzelhető, hogy mást akar?

2013. máj. 24. 15:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet. Ha bejön hívd el valahova. HA igent mond akkor valszeg a barátját nem szereti és téged akar inkább. Szal hajrá.
2013. máj. 24. 15:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
"Legtöbbször iskolával kapcsolatos kérdéseket tesz fel" Akkor nem biztos, a suliban milyen a viszonyotok?
2013. máj. 24. 15:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Igazából egyetemisták vagyunk, tehát nem vagyunk együtt egész nap, de amikor együtt van óránk mindig mellém ül, ha meg nem veszem észre a nagy előadóban odakiabál hozzám, hogy üljek mellé, egyszer szemináriumon nem ültem mellé, mert nem vettem észre, megsértődött, de akkor is odahívott magához... elvagyunk közös órákon, sokszor nevetgélünk, beszélgetünk.. nekem mondjuk bejön, de akkor is van hapija..
2013. máj. 24. 15:13
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem h neked meg mi a bajod.:D goo!:D
2013. máj. 24. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mást akar, mert biztos vannak barátai(akár az osztályban is), akitől ugyanezeket megkérdezhetné.

Na meg ahol már olyan indokok vannak a másikra írásra, amikről ilyen könnyen megállapíthatóak, hogy mennyire átlátszóak, ott már tuti akar valamit a másik.

2013. máj. 24. 15:16
 6/19 anonim ***** válasza:

5. vagyok Most olvasom, hogy egyetemista vagy. Akkor az osztály dolgot felejtsd el. XD

Amúgy szerintem azért átlátszó indokokkal ír, mert nyúl és nem meri az igazat mondani, vagy túl büszke. Esetleg nem meri (még) otthagyni a biztos kapcsolatot.

2013. máj. 24. 15:18
 7/19 A kérdező kommentje:
15:15-ös válaszoló, a gond az, hogy van barátja... (aki nem mellesleg junior európa bajnok boxoló) meg ha nem lenne az, akkor is van valakije, ami nálam nem utolsó szempont.
2013. máj. 24. 15:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Ja már rétem. A pasija neki nem jön be vagy te sokkal jobban bejösz neki. Viszotn nem akar szakítani a pasijával mert magasan van a ranglétrán. Ebből az következik hogy megcsalná veled, de tuti titkolná, és csak te szenvednél miatta. Maradjatok csak barátok szerintem.
2013. máj. 24. 15:24
 9/19 A kérdező kommentje:
én nem feltétlenül akartok tőle semmit, ő nyomul... a barátját is ismerem, jóban vagyunk és ennek így is kell maradnia, nehéz lenne az élet törött kézzel... de ez sem állapot... hogy ennyire nyomul
2013. máj. 24. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:
sztem csak kacérkodik veled, ne vedd annyira komolyan
2013. máj. 24. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!