Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj állandóan rám ír face-n. Néha már tényleg nagyon átlátszó okok miatt. ( osztálytársam) Neki elvileg van barátja. De minden nap, épp hogy feljövök fészre szinte abban a pillanatban rám ír. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Legtöbbször iskolával kapcsolatos kérdéseket tesz fel, ez nekem gyanús... elképzelhető, hogy mást akar?2013. máj. 24. 15:00
11/19 A kérdező kommentje:
kacérkodik =? *ibanckodik
2013. máj. 24. 15:46
12/19 anonim válasza:
Pontosan, nem akar tőled nagyon semmit (sztem), csak azt akarja hogy valaki figyeljen rá,foglalkozón vele, lehet így éli ki a vágyait hogy más csávóknak teszi magát. Vannak mikor megérint, mert ha többször is akkor 100% hogy benne lenne egy kis kalandozásba, vagy többször bámul esetleg órákon?
13/19 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor van, hogy hozzám ér.
2013. máj. 24. 17:00
14/19 anonim válasza:
És akkor most hogyan tovább, hagyod hogy húzza az agyadat? Vagy berakod neki a lompost, és lehet ezzel lenyugszik?!:D
15/19 A kérdező kommentje:
Betenni... lehet attól megnyugodna... de ha ez kitudódna, akkor befejezném földi pályafutásom... nem tudom, hogyan tovább,,,
2013. máj. 24. 19:22
16/19 A kérdező kommentje:
Épp ezért tettem fel a kérdést, ti mit tennétek?
2013. máj. 24. 19:31
17/19 anonim válasza:
Hát én mindenesetre gyorsan keresnék egy barátnőt, esetleg kezd neki adni az unalmast, azaz ne röhögtesd meg, beszélj keveset, tégy úgy mintha ott se lenne. De erre szerintem te is rájönnél, nem hiszem hogy magadtól nem tudná kitalálni ilyen alapvető dolgot, mert ez röhej hogy ezt nem tudod megoldani, nem vagy te hülye gyerek ha már egyetemre jársz!:D
18/19 A kérdező kommentje:
Meg tudom... tapintatosan...
2013. máj. 24. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!