Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BME-n milyen csajok vannak?
Nagyon a szélsőség. Vagy nagyon top csajok, v nagyon....hát, a ..érted
De az se mindegy milyen karra gondolsz. Azért közgázt, belső építészetet elég sok csaj tanul.
Nálunk KJK-n nem igazán tanul sok lány. Akik igen, azok...hát, büdösebbek, mint én egy-egy nagy vizsga után.
Nincs is belsőépítészet szak. Azok építészMÉRNÖKök! Egyébként sok közülük elvont ruhákat hord, tényleg lehet van pár aki igénytelen, de vannak nagyon jó csajok, néha még szépségversenyre járó csajok is előfordulnak.
4es: zavar ha egy nő mérnök? Olyan áthallása van a dolognak mintha zavarna hogy okosabb mint te :)
Istenem, a BME-re jártam könyvtáros asszisztens tanfolyamra és annyi jó pasit még életemben nem láttam egy helyen...:))) Lány nem sok volt.
De kár, hogy csak néhány óránk volt ott, az órák többsége kihelyezett helyszíneken volt tartva!
Bocsánat, ez kicsit Off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!