Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindennapos már, hogy egyetemista csajok pénzért szexelnek, hogy fizessék az iskolát?
Luxus!
Legújabb iphone,legdrágább ruhák nem magukat fogják megvenni...
Igen, de nem csak az egyetemisták, igaz ott vannak a legnagyobb arányban.
Egyetemet végzett nővel szóba sem állnék, pont e miatt. Utána meg rendes nőnek állítják be magukat.
De elárulok még valamit. A külföldön babysitterkedő lányok is csak ritkán találkoznak 18 éven aluliakkal...
- Na, hogy van a lányod?
- Nagyon jól. Szuper állása van, egy nagy cégnél dolgozik közvetlenül a főnöknek, sokszor elkíséri a külföldi útjaira is, és olyan jól dolgozik, hogy rendszeresen kap céges ajándékokat, ékszereket, meg ilyesmi. Céges kocsija is lesz. És a tied?
- Az enyém is "prosti", csak én nem tudom ilyen szépen elmondani.
A magukat diáklánynak hirdető csajoknak szereintem többynire a 8 általánosa sem mindig van meg, és olyan messze vannak attól, hogy akár csak jelentkezzenek egy egyetemre vagy fősulira, mint egy trabant a forma-1 es győzelemtől.
Csak a kuncsaftok miatt írják, hogy egyetemisták. Írhatnák azt is, hogy stewardess mindegyik, csak az sokkal nyilvánvalóbb hazgság lenne.
Egyszerűen az aljanép szívesebben dug meg egy olyan lányt, akit magasabbra pozícionál magánál, a középosztályból valók meg talán szívesebben szórják úgy a pénzt, hogy azt hiszik, nem ment olyan rossz helyre az a pár tízezres. Szerintem ennyi a "diáklány támogatót keres" c. történet mögötti magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!