Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az erős kívánom érzéssel és mit tegyek merre lépjek? 18N
Figyelt kérdés
15 évesen kezdtem vonzódni bátyám haverjához.Aztán irtam neki,beszélgetni kezdtünk.Egyik nap bátyám elvette a mobilom és belenézett.És lebuktunk.Utána megtiltotta hogy beszéljek vele,és letiltotta nekem facerol és ez igy véget is ért.R ohadt sokat sirtam miatta.Nagyon rossz volt...na de ez volt 2014 nyara,utána ráirtam az öccsére.Randizgattam az öccsével,aki szerelmes lett belém,de csak barátként nézek rá.November fele jóba lettem barinőmmel,és akkor bemutatott egy pasinak aki régen meg du gta.Én még szűz voltam.Ez a pasi pedig hamar meg akart d ugni.De nem tudott,mert nem hagytam viszont pettingeltem vele egy mo cskos sportpályán,és szerelmes lettem belé.Egyszer barinőmnek mondtam egy hármasszexet és áthivtuk a pasast,de nem d ugtunk,hanem bealudt....És miután magam alatt voltam,barinőm kitalálta nekem azt hogy ennek a pasinak is van egy öccse,és menjek rá.Elkezdtem vele dumcsizni,de nem lett semmi extra belőle,nekem akkor még az idősebb tesó kellett..Aztán ugy 2015 nyara fele ráirtam erre az öccsére,és elkezdtünk újra ismerkedni,telt múlt az idő elfelejtettem ezt az egészet.2016 áprilisban újra elkedztem beszélgetni az öccsével,és egyszer felmentem hozzá..még akkor se szexeltem soha ugyhogy tapasztalatlan lánykaként visszautasítottam,pedig csókolgatott mindenhol,de eltoltam erősen magamtól és láttam hogy be is sértődött.Aztán otthagytam..másnap le akart tiltani engem...közbe kiderült hogy barátnője volt....eléggé kibuktam ezért sz-rrá pasiztam magam a nyáron de pótolni senki nem tudta.közben megint elkezdtem dumcsizni a pasival és egyszer egy nagyon nagy trauma után ő segített lelkileg igy irt cuki dolgokat stb.közben elkezdtem szexelgetni is másokkal de vele nem...és utána pont sors,karma nemtudom..megismerem a pasas(nőjének)közvetlen bátyját..és ők nagyon gazdagok..bejött a dolog meg persze az is hogy kinek a kije..igy szeretők lettünk...jegyese volt....közben kicsit ugyéreztem beleszerettem ebbe a kapcsolatba de a pasi gazdag vállalkozó és kiment külföldre.Igy véget ért.Aztán közben is beszélgettem az exszerelmemmel és elmondtam neki hogy barátnőjének a tesójával kavarok..sógorok leszünk..és közben kiderült hogy szakított a csajjal(igy konkrétan miért is álltam bosszút és kavartam be az excsaja családjába??)és utána még ki is derült a szeretői viszonyom a másikkal,és meg lettem fenyítve szetetőmtöl...és ez a gazdag vállalkozó megigérte hogy tönkretesz..közben az én valódi szerelmem miután nem lettünk sógorok kiköltözött ausztria..és azóta is soksor ír és tényleg 3 év alatt annyi minden köt minket össze,ő is annak a gazdag családnak a nő én meg a férfitagjával kavartam.vagy pl.mindog meghallgatta ha valami problémám volt,még ilyen lelki dolgokban is segített hogy pl.irta hogy segít irjak nyugodtan stb.aztán van egy másik énje akkor kanosan ir hogy képet kér stb..erre most itthon volt irta hogy ha nem haragszok meg lehet nem lesz ideje talizni.de am benne lenne,de még irta is hogy jo lenne talizni,ilyen kicsit kanos dolgokat is irt,meg stb,most meg mégsem taliztunk és konkrétan le se sz-r holnap megy el...vissza és kitudja mikor jön máskor...pár hete pedig az első (sztori elején leirtam)15 éves nagy exszerelmem legidősebb bátyjával feküdtem le,elcsábított,tehát nem az exszerelmem hanem a bátyja,és ugye az öccsük meg szerelmes belém.Össze akar velem jönni és ez igy ciki hogy lefeküdtem bátyjával és a másik bátyjába meg szerelmes voltam..ja és ő még nemigen volt nővel sem nem ugy mint 2 bátyja,ő nagyon szerelmes belém.Mit csináljak jöjjek vele össze?!(ja és ugye bátyám haverjai ők a 3 tesó)és a másik kérdés expasi?akibe meg én vagyok szerelmes de kint él ausztriába és most ba sszott velem törődni,vele mi legyen?ui:ne riban cozok irjanak,hanem tapasztalt nők,pasik akik segíteni akarnak!2017. júl. 1. 00:27
11/13 anonim válasza:
erre nem tudok többet írni, csak annyit, hogy:
SZÁNALOM
12/13 anonim válasza:
tyű mennyi betű gecc kutyát se érdekelsz
13/13 anonim válasza:
Egy kis szexterápia kell neked. Pont ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!