Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az erős kívánom érzéssel és mit tegyek merre lépjek? 18N
Nem foglalnád össze a lényeget 3 tőmondatba?
Ma éjszaka nincs kedvem elolvasni Tolsztoj Háború és béke c. regényét.
#Catch the Soul mond valamit...
18 éves vagy, de már eléggé elribisedtel....ott fognak kihasznalni a férfiak, ahol tudnak.
Azt hiszed nem megy az infó baráti tarsasagokba, egymás között,hogy "te ezt ez és ez meghuzta" "az is meghuzta"... be lehet nálad próbálkozni,és meg is teszik.
Aztán eltelik pár év, és leesik a tantusz, mindenki kihasznalt, egy normális kapcsolatod nem volt.
Végig se olvastam az egészet.
Kapd össze magad :) mert nem lesz jó vége.
Neked nem szappan odepra, hanem tánc az egyik fiú oléből a másikéba.
És hagyd szegény fiút, neked lesz ciki,hogy látod a tesóit.
És ők is tudják milyen vagy, az ágyban is....
Baszk i 19leszek, és nem volt még barátom, főleg azért nem,mert nem bízom meg olyan könnyen senkiben, és nem akarok játszani, egyet akarok és végig.
Nem alak,vagy viselkedés problémám van, hanem inkább az,hogy nem tudnak az én templomban haladni, tanulni boldog lenni,bolondot is, mozogni...
És erre meg itt vagy te, nem tudom 15 évesen kezdted, es már egy csomó fa sz járt benned. Jó kukacos alma...
Hogy tudsz ilyen könnyű lenni?
És szerintem hagyd szerencsétlen fiút, ha már mindkét tesóval volt valamilyen viszonyod
Az első akánlkozott is. Ugorj arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!