Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma 2 éve, hogy együtt vagyunk....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma 2 éve, hogy együtt vagyunk. Hogyan vegyem rá, hogy szexeljünk végre?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel elég jól kijövünk mindenben, viszont a szexualitás a mai napig hiányzik a kapcsolatunkból. Én szeretném már régóta, de ő mindig valami kifogást talál ki, hol a lába fáj máskor a feje, stb. Már nagyon elegem van, szerintem ez mégsem fer a részéről. Ha így akarnék élni, akkor inkább elmentem volna papnak vagy nem tudom... Most már úgy érzem, hogy ideje mást keresnem, ti hogyan látjátok? 29/F vagyok, párom 24 éves lány.

2017. júl. 1. 00:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagy épp vallásos? Az se jobb...
2017. júl. 1. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Különös... szidnám a lány, mint minden eddigi, de nem tudhatom mi áll mögötte. A barátnőd, az a személy aki a legközelebb áll hozzád, akivel egy életet szeretnél leélni (az felütöd az én szótáramat, ezt az értelmezést kapod a "barátnő" alatt), most keresgélhetnénk az traumák terebélyes hadában, vagy elkönyvelhetnénk aszexuálisnak is, de... ha mindenben kijöttök ezt elmondta volna, és nem bújt volna kifogások mögé. Igen... gyanús hogy megcsal, vagy elhidegült, de ha nem ez lenne a helyzet, akkor is elhagynád a szex miatt? Ennyit levonna az egész lénynéből, az értékéből az hogy nem, ő nem kapható, vagy legalább is még nem? Mondjatok bármit is, de nálam a legszebb éveimet nem az teszik ki hogy fűvel fával... Gondolkozz el hogy mért szereted, a szex plusz lenne a kapcsolathoz, vagy a mozgatórugója az hogy mikor kaphatod meg.

16/L

2017. júl. 1. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes, hogy itt mindenki a lányt hibáztatja. Pedig a hiba kérdező készülékében van. Ha két év alatt nem tudta a csaj eszét elvenni annyira, hogy lecsússzon a bugyi, akkor vagy a csaj frigid, vagy kérdező nagyon kevés hozzá. Mindkét esetben már régen tovább kellett volna állni.
2017. júl. 1. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Vigyél neki aspirint. Ha kérdezi miért mond azt hogy a Fej,láb,kéz,nyak ,hát comb stb fájdalmadra. Ha azt mondja nem fáj semmi akkor mond azt hogy Oké Akkor ma Dugunk 23 N
2017. júl. 1. 17:12
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
Áhh... köszönöm a negatív értékelést, nyílván az egysoros beszólások, és szidalmazások jóval szofisztikáltabbnak bizonyultak mint az én eszmefuttatásom ]:
2017. júl. 2. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Olvasd el mit írtál... szerintem te is negatívot adnál magadnak :)
2017. júl. 4. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Kijavítanék néhány helyesírási meg megfogalmazási hibát, viszont az alap gondolatát nem, ezáltal semmit sem vonnék le az értékéből.
2017. júl. 4. 14:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha egy lány nem akar szexelni, akkor nem fog. Ennyire egyszerű. Ha pedig azt mondja, hogy ne, te meg megdugod, nem akarlak elkeseríteni, az nem alapvető jogod, hanem nemi erőszak. Az a két év nem jogosít fel téged arra, hogy akkor szexelj vele, amikor akar. Két év alatt rájöhettél volna arra, hogy egy kapcsolatban más is van, mint szex. Ha meg neked csak ez a fontos, akkor a saját idődet is húzod, meg az övét is. És ha várni akar? Ha aszexuális? Mondjuk, két évnyi kapcsolat után azért már ilyeneker illene megbeszélni...
2018. ápr. 2. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!