Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az, ami nektek ugyanannyira szexi/izgató látvány egy fiún, mint egy fiúnak pl. a lány feneke, melle, lábai?
Nem tudom, a többi nőtársam hogy van vele, mindenesetre nálam ez úgy működik, hogy csak azt a személyt találom vonzónak, akit szeretek, ekkor viszont minden egyes porcikáját kívánatosnak látom, a feje búbjától a lábujja hegyéig.
Viszont, ha szigorúan csak a külsőt nézzük, akkor a nagydarab, vaskos (nem kigyúrt, hanem erős csontozatú, mackós) termet, erős karok és combok, puha pocak, valamint a határozott, markáns vonások a gyengéim. Magyarán, akinek a külseje azt sugallja, hogy jólesne hozzábújni, elveszni az ölelésében, aki mellett ránézésre biztonságban érezhetem magam.
De, mint mondtam, nálam ritkaságszámba megy, hogy puszta külsőségektől beinduljak, számomra fontos, hogy ismerjem hozzá az illetőt.
Szerintem ezek a felsoroltak nekem férfiként mind szexik.
De azért mindig jó a pozitív visszajelzés,ezért itt is kíváncsi lennék a véleményekre.
Én pl a nyak, tarkó, fül vo alat bírom nagyon.
Erős karok, kis izommal, nem a szétgyúrt, széles hát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!