Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szexkapcsolatban van, hol vagy hogyan talált hozzá partnert?
Illetve előre meg lett beszélve, hogy mikor, milyen időközönként, kinek mi fér bele, stb.? Vagy alakult magától?
Előre is köszönöm!
nekem bdsm volt ilyenben, nem tudom azt besorolod e a sima szexkapcsolat kategóriába, neten ismertem meg
volt jó pár csaj akiket megdughattam volna, akár többször is, de velük személyes kontaktus volt
sokszor viccelődve megbeszéltük, hogy ki mire vágyik, amolyan célzások
de velük nem volt ilyen, mert nem akartam
szóval lehet kapsz egyértelmű jeleket, max nem érted, vagy komolyabbat akar az illető
Valószínűleg ajánlat miatt kérdezi, de engem inkább a részletek érdekelnek, hogy ha már lenne konkrét kiszemeltem, hogy kéne felvetni a dolgot..... Az "Ugye te is akarsz engem?:)" elég idétlen volna.
: )
Azt hiszem, ez nem az én stílusom. :)
A munkahelyem nem tipikus ismerkedős, a hely sem, ahol élek. Úgy néz ki, idén nyáron elhervadok...
Kettesnek köszönöm. A net a legkézenfekvőbb, csak körülményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!