Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexkapcsolatban bunkó volt velem a srác, hogyan reagáljak, ha újra keres?
Figyelt kérdés
Többször összevesztünk és "szakítottunk" már, de folyton kerestük egymást újra. Bár én szeretem, de elteltek évek és már nem akarom tovább tűrni, ahogy néha beszél velem. Ha lecseszem, behúzza fülét-farkát, de sajnos ez is csak ideig-óráig tart. Most nem beszélünk, letiltott, de egy buliban láttuk egymást és folyton nézett, aztán fel is oldott. De miért nem tud ő sem elfelejteni?! Gondolon azt várja, hogy én keressem,de tuti nem fogom. Viszont ha ő keres, hogyan viselkedjek vele? Közömbösen? Bunkón? Vagy poénkodva? Kedvesen? Elérhetek még bármit is azzal,ha újra lenyelem a sértegetéseit?!2017. jún. 29. 16:31
1/5 anonim válasza:
Nem csak a sertegeteseit nyelted le
2/5 anonim válasza:
Miért beszélnél vele? te tudod ha élvezed hogy kihasznál rajta.
3/5 anonim válasza:
öhmmmm...most én is pont ugyanebben vagyok pont igy sok sok sok veszekedes utan.Raadasul en meg az excsaja tesojaval is osszekavartam miatta..ugyhogy volt itt minden hidd el most hogy minket ujra ossze hozott a sors,kemia nemtudom...de ma ujra talalkozok vele es biszereg minden porcikam ugy kivanom.en is o is letiltott mar jo sokszor,volt hogy megutaltuk egymast de a sok sok emlek osszekot,ehhez egy uj pasinak nagyon sok mindent kene tennie..hogy elerje
4/5 anonim válasza:
Akkor ez nem csak szexkapcsolat volt a részedről, hiszen beleszerettél. Ha neki ez nem volt több szexnél, az a legjobb, ha minél messzebb menekülsz, mert csak újra meg fog bántani. Ha meg ráadásul bunkó is, akkor nem értem mi itt a kérdés.
5/5 anonim válasza:
Na mi lett?
Kibírtad hogy ne keressen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!