Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet letörni a libidót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet letörni a libidót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért a kérdés, mert 40 évesen kielégíthetetlen vagyok.

A szexuális vágyam a plafont verdesi minden nap, a napok minden szakában.

Volt már úgy is, hogy egyszerre három barátnőm volt, így legalább valamennyire kielégültem.

De mellettük is volt, hogy naponta többször önkielégítettem.

Egyre jobban kezd zavarni, szeretnék egy normális monogám kapcsolatot, de így nagyon nehéz.

2017. jún. 29. 09:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10:

Pontosan értelek :-P Mellettem van egy ilyen nő ... Csak ő is pont olyan mint én, így nyitottan élünk és sok minden belefér. Ő egy állandó kapcsolat nekem és mellette vannak a többiek. Ja és jól is főz ;-)

2017. jún. 29. 12:01
 12/13 pptomi ***** válasza:

"1-es vagyok

Hát, azért a 35-45 feletti nők már nem olyan fényükben sugároznak."

Te még nem tudod, hogy a nők 30-45 között igazán nők. Ekkor vannak csúcsformában minden téren, még a szexben is.

2017. jún. 29. 12:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Három Királyfi Három Királylány Párkereső alkalmak, a tavasszal végig nyomták a "Szex a lelke mindennek" beszélgetéseket. Elvileg a kötetlen ismerkedés és ennek fejlesztése lenne a cél és többségében 30+ lányok vannak arrafelé. 40 évesen a nő felé 10 év korkülönbség teljesen jó. Keress rá, regisztrál, kb. egy ezres egy alkalom (de van teljesen ingyenes is), fizesd be, menj el, nézd meg, egy próbát megér.
2017. jún. 29. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!