Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet letörni a libidót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet letörni a libidót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért a kérdés, mert 40 évesen kielégíthetetlen vagyok.

A szexuális vágyam a plafont verdesi minden nap, a napok minden szakában.

Volt már úgy is, hogy egyszerre három barátnőm volt, így legalább valamennyire kielégültem.

De mellettük is volt, hogy naponta többször önkielégítettem.

Egyre jobban kezd zavarni, szeretnék egy normális monogám kapcsolatot, de így nagyon nehéz.

2017. jún. 29. 09:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Inkább pszichológusi segítség kellene.

Nálad már a sport, meg egyéb ilyen sablonos tanács asszem nem elég

2017. jún. 29. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én kb. hasonlóan vagyok, de én élvezem :-P :-D Nekem is van 3-4 barátnőm párhuzamosan (hogy legalább egy bármikor hozzáférhető legyen: szabadidő, ciklus, stb.) és szerintem ez így tök jó. Néha valamelyikkel elugrunk swingerezni, ilyesmi és ezzel úgy kb. elvagyok, ha meg nem, akkor kiverem gyorsan ...

Mondjuk én nem is akarok monogám kapcsolatot, nekem ez most így jó :-D

42/F

2017. jún. 29. 09:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez mar szerintem nagyon nem normalis.Keress szexual pszichologust..Ezen mar csak o tudhat segiteni (talan)
2017. jún. 29. 09:46
 4/13 A kérdező kommentje:

Tegyük hozzá, hogy eddig sosem sikerült "normális" nőt kifogni.

Értem ez alatt azt, hogy én sosem tudok olyan fáradt lenni, vagy fejfájós, hogy ne tegyek a pá

rom kedvére.

Eddig minden páromnak volt valami kifogása, amikor szeretkezni támadt kedvem extrémebb helyen vagy időben.

Fiatalon ezzel sosem volt gond, hogy autó, konyhaasztal, fürdőszoba, nem megszokott testhelyzetek ...stb, de mára az az érzésem, hogy a korombéli nőkből ez kiveszett.

2017. jún. 29. 09:47
 5/13 A kérdező kommentje:

#2-es:

Én régóta csinálom, belefáradtam.

Nem hiszem, hogy akkora vágy egy olyan partner, aki hasonló vérmérsékletű, vagy legalább hagyná magát, hogy a jó dolgok megtörténjenek.

A fenének kell nyávogni azért, mert megkívánok egy egyszerű zuhanyzós fürdőszobai szeretkezést.

2017. jún. 29. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

1-es vagyok

Hát, azért a 35-45 feletti nők már nem olyan fényükben sugároznak. És kb ezzel mindent el is mondtam. Most 22 vagyok, tökéletes, harmonikus kapcsolatban, de már én is félek, hogy olyan leszek mint az átlagos 40-es nők.

Szerencsére gyereket soha nem akarok, tehát nem leszek egy totál anyuci alkat, de azért az idő mindent el is tud rontani.

Ha én 40 leszek, párom is. Simán megérteném ha megőrülnék és szexmentességet fogadnék mint az ÁTLAG(tehát nem mind-kedves olvasni és értelmezni nem tudó 40-es nők) és párom tartana egy szeretőt.

2017. jún. 29. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti hol éltek, de a negyvenes nők a legvérmesebbek :-P Nincs olyan, amit ne vállalnának és simán napi 3-4 szexben benne vannak. Túltesznek bármelyik huszonévesen.

Volt olyan 48 éves, akivel a gardróbszekrény polcára felmászva félig a levegőben lógva szexeltem, de Ikea eldugott sarkában, fent kilátón, autóban rendszeresen és még egy rakás hasonló sztorim van :-D

#2-es voltam

2017. jún. 29. 10:26
 8/13 A kérdező kommentje:

#7-es:

Ez valószínűleg a köreidből adódik, én nem megyek swingerezni. Viszont a normál, átlagos nő nekem kevés.

Érted a problémámat?

Vagy többet tartok, vagy olyat akinek elferdült az értékrendje, az élete.

Én olyat szeretnék akinek minden a helyén van, csak a szexuális aktivitása, libidója legyen magas.

2017. jún. 29. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:

#8:

Nem a köreim miatt :-P A válásom után szándékosan vadásztam a negyvenes elvált, vagy beszürkült házasságban lévő nőket mindenhonnan. Egyik libidójával sem volt baj, sőt alig várták, hogy végre minél nagyobbakat kefélhessenek. A negyvenes átlag nő, pont az amit te keresel. Csak neked úgy tűnik könnyebb kifogásokat keresned és siránkoznod tettek helyett :-P

2017. jún. 29. 11:35
 10/13 A kérdező kommentje:

Látom nem nagyon érted.

Ugyan ezt csinálom én is amit te, de elfáradtam.

Magam mellé szeretnék egy ilyen nőt, aki esetleg még főzni is tud.

Akivel összeköthetem az életem.

Igen, én is olyanokat szexelek akiknek magas a libidója, de többségüknek van férje, pasija, és ez teljesen jó nekik.

Mellettük akarják csinálni.

2017. jún. 29. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!