Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én vártam túl sokat vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vártam túl sokat vagy rossz lányhoz mentem?

Figyelt kérdés
Nem ítélkezést várok, mert alapból nem rajongok a prostitúció intézményéért, holott több száz éves dologról beszélünk. Sajnos egy kellemetlen párkapcsolatból szálltam ki közel 10 év után. Ezt követően a munkába temetkeztem s mivel a harmincas éveim közepén járok, tele kétségekkel, érzelmi csalódással, úgy véltem nem veszítek semmit, ha örömlányhoz megyek. Hosszas felmérést követően felkerestem egy lányt, akiről úgy gondoltam, hogy ideális választás lesz (lakásra mentem, nem kezdő, de nem is túl idős, fiatal és önmagára is igényes). Azonban olyan szájízzel jöttem el tőle, mintha nekem kellett volna megköszönnöm, hogy mehettem hozzá. Mivel korábban sosem voltam, nem tudtam mi a menete a dolgoknak. A félórás légyott 22 perc alatt úgy lett lezavarva, hogy abban a köszönés és a zuhany is benne volt. (és nem sültem el korábban, inkább nehéz dió voltam neki, amit látványos szemforgatással és piszkálódó megjegyzéssel honorált). Előtte lefektettük a szabályokat, amit menet közbe a saját kényelme szerint módosított és csodálkozott, hogy güriznie kellett velem. Rosszul választottam volna, vagy valóban ennyire felborult a szolgáltatás minősége (ha volt is ilyen)? Ha valamit előre megbeszélnek, ahhoz nem illene tartania magát mindkét félnek?
2017. jún. 29. 01:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%
Csak ismételni tudom a többieket, rossz csajt fogtál ki. Én többnél is voltam az évek alatt, lakásos, útszéli, diszkós. Mindegyikkel kelleme tapasztalataim voltak, nem volt lehúzás, nem volt óranézegetés, szolgálatkészek és kedvesek voltak és ami a legfontosabb kifacsartak az utolsó cseppig. Életem szopását is az egyiknek köszönhetem.
2017. jún. 29. 07:56
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Linkeld be hogy ki volt a csaj!!
2017. jún. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!