Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kb 4 centis vágás a lágyékomon bal oldalt, a herém felett, szerintetek ez visszataszító?
Figyelt kérdés
Sajnos műtöttek, eü ok miatt.:(
Nem valami szép látvány szerintem...
20 éves vagyok.
2017. jún. 28. 16:45
1/7 anonim válasza:
nem gáz az, max annyi, hogy félnek hogy felszakitják vagy ilyesmi, de egy kapcsolatban ez egy csajnak sem probléma, ha igen akkor úgy sem lett volna jó kapcsolat
2/7 anonim válasza:
Dehogy probléma. Ha már rendesen meggyógyult, akkor simán szexelhetsz. Nekem is van az alhasamon, szintén műtét, és kb egy hónappal műtét után már lehetett szexelni. Ez a te szexepiled ☺
3/7 anonim válasza:
Nem nekem is van a nunimnál oldalt ( Lágyéksérv műtét) Eddig még senkit nem zavart. 23 N
4/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna, egyáltalán nem visszataszító szerintem. :)
Tényleg ez lehet a szexepiled:)
20
5/7 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem a hegeket a pasikon, szerintem szexik. :D
19/l
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem, nálunk a páromnak volt lágyéksérv műtéte, van egy 4-5 centis vágása, nekem meg az alhasamon a császárheg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!