Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor minden kötél szakad és nincs kiút mi az a pont mikor támogatásért képesek lennétek partnert keresni? 40N
Mindketten tudjuk, hogy nem volt neked semmid és nem is nagyon lesz.
Elég olvasni a hozzászólásaid :D
Minden lejön belőle.
Másrészt bizonyítani se tudod, szal...
20-as. Úgy képzeld el hogy az első kérdés hogy van e aki vigyáz a gyerekekre ha betegek. Ha azt is mondom hogy igen van, más kifogást keresnek. Momentán oda jutottam hogy 110000-es közfoglalkoztatott állást is pont emiatt nem kaptam meg , utolsó pillanatban rájöttek hogy mégse jó az a munkarend amit ők ajánlottak fel (8-16) és este 8-ig nem hagyhatom egyedül a 10 éven aluliakat (bébiszitter 110000-es fizuból meg nem telne)
Lehet osztani az észt... de előtte vállalj be csak a nyári szünetre 3 gyereket. 11hét...
Egy szerencsésebb országban tabu kérdésnek számít a munkavállaló magánélete, úgy mint családi állapot, gyermekek száma vagy az egészségi állapot. Ne adj isten politikai meggyőződés. De Magyarország ebben is jobban teljesít.
Ha tényleg nincs más út, akkor én férfiként is elmennék prostituáltnak, ha három gyermekért kellene felelnem.
Csak hát 40 évesen ez az út sem tuti.
Figyelj élj bátran. Ha belemész ne utáld. De amiatt nagy ára van, hogy a későbbi pár találást beárnyékolka. De éhen halni sem jó. A lényeg hogy be félj dönteni.
Ez még lehet inspiráló.de ismerős nélkül nehéz:
https//abcug.hu/elsirtam-magam-ahanyszor-nekialltam-angolozni/
Szia!
Én most leszek 20 éves, úgyhogy nem tudom, egyáltalán hajlandó vagy e tőlem tanácsot elfogadni,vagy meghallgatni a véleményemet,de azért leírom neked,amit javasolni tudok, illetve a tapasztalatomat.
Tehát, 17 éves koromban kezdtem bele abba,hogy pénzért árulom a testemet. Mire 19 lettem,már abba hagytam. Egyedül csináltam, kísérő nélkül. Interneten hirdettem magamat,egy ingyenes oldalon. Ha a pasi megvolt, beszélgetés(chat) , telefonszám,fényképcsere után találkoztunk. Nagyon olcsón dolgoztam,ahhoz képest,amit pl külföldön kérhetsz ezért. (Ha árra vagy kíváncsi, privátban leírom.) De ottani(netes) viszonylatban nem rossz pénzért. Nem tudtam félretenni belőle,mert csak annyit dolgoztam , amiből ételre és befizetésekre elég volt, mellette pedig gimnáziumba jártam. De hidd el nekem, lehet belőle keresni, nagyon jól.
Hátránya az,hogy nagyon üres leszel. Legalábbis én az lettem. Találkoztam lassan egy éve a párommal, ő viszont a világ legerősebb emberének tart. Szóval az a konklúzió,hogy megkeményít, bármennyit is vagy benne, és amit kivesz, azt csak valaki más tudja visszaadni neked.
Mivel te felnőttebb vagy nálam, biztosan nem esel abba a hibába,hogy meggondolatlanul létesíts ilyen kapcsolatot,de azért elmondom, hogy én sajnos ebben is hibáztam, (a vicc az,hogy nem egy vendéggel,de a vendéges idő alatt történt), de minden gyógyítható, odafigyeléssel, törődéssel szinte valamennyi betegség kordában tartható. Ezt csak azért írom, hogy amennyiben esetleg elkapsz vmit, ne érezd azt,hogy vége mindennek. De készülj fel arra,hogy a lelki dolgok is gyengíthetik az immunrendszert, és könnyű úgy betegségeket összeszedni.
Természetesen az ilyesmit jobb elkerülni,ha tudod, de tényleg együtt lehet élni mindennel.
Ami a profilodat illeti, valaki írta a domina dolgot. Nem tudom viccnek szánta e, mindenesetre nem ostobaság!
Eszközök kellenek hozzá, az igaz, de a kreativitás gyönyörű megoldásokat kínál. A te életkoroddal szerintem nagy sikered lenne. Fontos a fellépés, a kisugárzás. Nem tudom milyen alakod van, de ne hidd el,aki azt ajánlja ,változtass rajta. Az egyediség az, ami segít kiemelkedni a tömegből! Használd annak a 40 évnek a tudását,ami mögötted van, ne akarj mindent megváltoztatni egy szerep kedvéért. Az őszinte 'játék' mindig nagyon keresett!!
Amit még hozzá tennék,az annyi,hogy én kimásztam ebből. Nagyon nehéz. Egyszer azt olvastam egy regényben,hogy az, aki egyszer k.rv. volt,az is marad. Ez rajtad múlik. Nehéz lesz ellenállni a könnyű pénznek,de fel kell majd tenned magadban azt a kérdést, mi éri meg jobban, mi az álmod/célod?! Engem legalábbis ez húzott ki, ez mentett meg.
Motiváció gyanánt pedig elmondanám,hogy jelenleg sous chef vagyok egy budai étteremben, és jövő év szeptemberében kezdem az orvosit. Ősszel veszem meg az első autómat, a saját tisztességgel megkeresett pénzemből, és már saját albérletem is van. A párommal a közös életünket tervezzük, és ő az,aki miatt többé nem vagyok magányos,se egyedül nem vagyok, és nem megyek vissza abba a világba többé. Szóval ne add fel, ne mondj le semmiről! Én nagyon drukkolok neked!
#28-as:
Szép történet, gratulálok.
Igen,a vége mindenképp. Ráadásul az idő megszépíti az emlékeket,de hidd el, senkinek nem kívánom ezt az utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!